U Srednjoj Školi Kolinda Je Bila Prava Ljepotica: Kad Vidite Kako Je Izgledala Neće Vam Biti Dobro, Još Kad Čujete Za Ocjene!

Region

Možda se nije istakla i bila najbolja predsjednica Hrvatske, ali Kolinda Grabar Kitarević prva je žena koja se našla na ovoj funkciji i cijelu sebe i svoje srce je dala za ovu državu. Ona je ostala u sjećanju, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijelom svijetu kada je bodrila fudbalsku reprezentaciju do dođu do svjetskog prvenstva.

Ali, sada su se pojavile slike iz mladih dana, tačnije kada je Kolinda išla u srednju školu i sigurno je nikada ne biste prepoznali. Osim toga, kada čujete kakve je ocjene imala, definitivno vam neće biti dobro, zato ostanite uz nas.

Još za vrijeme školskih dana, ona je privlačila pažnju svih, kako učenika tako i profesora. Oduvijek je važila za jednu jako lijepu i privlačnu osobu, a poslije puberteta još više se proljepšala.

Tokom školovanja u Srednjoj školi imala je veliki uspjeh, ali mnogi misle da je to moglo i bolje obzirom na kakvoj poziciji se bila našla. Završila je Prvu gimnaziju u Rijeci, imala je prosijek 4,9 , dok je jednu godinu završila sa prosjekom 4. Da li biste mogli da pogađate iz kojeg predmeta je imala slabu ocjenu?

Smatrate li da je Kolinda učinila dobro za Hrvatsku i da je bilo bolje dok je ona bila na vlasti?

glasregije.com