„Doživeli smo ogroman gubitak, nemam snage“: Ovo je majka troje dece koja je poginula kod Prijepolja

Region

Marija B. (35) sa Zlatibora stradala je juče u saobraćajnoj nesreći kada je iz još uvek neutvrđenih razloga sletela automobilom škoda sa kolovoza i zakucala se u zaštitnu ogradu. Sumnja se da je uzrok nesreće bio klizav kolovoz.

Nastradala žena je majka troje male dece, koja su bila sa njom i ocem u kolima. Jedno od dece je teže povređeno i prebačeno je u bolnicu u Beograd, a jedno lakše i ono je medicinski zbrinuto u Prijepolju.

Leva strana automobila je potpuno uništena, pa je teško bilo osloboditi teže povređeno dete i izvući telo žene koja je preminula na licu mesta.

Očevidac događaja koji se kretao iza škode, kaže da se nesreća desila potpuno neočekivano.

„Žena se kretala iz pravca Bistrice ka Priboju, vozila je najviše 50 do 60 kilometara po satu, a ja sam išao iza nje. U Stanjevinama, na mestu na kome se tik uz put do pre dve godine nalazila deponija ona je udarila u bankinu. I sam sam u šoku da se iz čista mira desi tragedija“, kazao je očevidac za lokalni portal.

Inače, Marija je ćerka uglednog ugostitelja sa Zlatibora, koji je za medije potvrdio da je izgubio ćerku.

„Da, doživeli smo ogroman gubitak, ali vas molim da me razumete što u ovom momentu ne mogu da govorim. I dete nam je povređeno. Izvinite, ali nemam snage za razgovor“, rekao je otac stradale Marije.

Komšije saosećaju sa porodicom i kažu da danas plače ceo Zlatibor jer je tuga pogodila poštenu, čestitu i vrednu porodicu.

„Dragan, Marijin otac je prvoklasni čovek. Odgajio je decu na pravi način i to su divni ljudi. Marija se dobro udala i rodila troje dece, od kojih je jedno još beba. Danas svi plačemo, čitav Zlatibor je pogodila vest o toj nesreći. Troje dece je ostalo bez majke, a svi mi bez jedne divne duše kakva je bila ta mlada žena“, u suzama je rekao komšija za Republiku.

nova.rs