DA BUDU MUŽEVI, NE SINOVI I PI***: Jovana Jeremić raspalila na Instagramu – “Ja ću lično prevaspitati muškarce u Srbiji”

Showbizz

Voditeljka Jovana Jeremić se požalila na Instagramu zbog prijateljice koju je ostavio muškarac s kojim je bila u vezi

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je domaću javnost kada je u jednoj emisiji rekla da bi “svaki muž svojoj ženi trebalo da kupi stan, kola i roleks”, ali i kada je rekla da se pojedini muškarci u Srbiji ponašaju kao mamini sinovi.

Sada je pozvala sve žene da svoje sinove vaspitavaju da budu muževi, “ne pi***”, a razlog za to je njena prijateljica, koju je ostavio partner. Jovana je nakon susreta sa njom rešila da podeli svoje mišljenje na Instagramu i napisala: “Sinoć mi je došla drugarica. Kao i ja, ima dete. Bilo mi je došlo da nađem i razlupam tog kretena kao kantu da nauči lekciju. Muškarce u Srbiji ću ja lično morati da prevaspitavam”.

Jovana je potom nastavila tvrdeći da ako muškarac “hoće da je**, treba da plati ku***, a ne zavodi samohranu majku dva meseca”. “To se ne radi, ne lomi se srce žene za je****. To je propust majke da vaspita sina. Majke, vaspitavajte sinove da budu muževi, a ne sinovi i pi***. Da budu gospoda”.

Voditeljka je potom nastavila da piše da se njena priča najviše odnosi na oženjene muškarce “koji su emotivni slepci koji ne vole žene pored kojih se bude” i poručila im da “prestanu da jure razvedene žene sa decom”.

mondo.rs