Kum Se Popeo Na Sto, Otkrio Svoju I Mladoženjinu TAJNU I Nastao Je Muk: “Nemanja I Ja Smo Se KLADILI”

Zanimljivosti

Kum se popeo na sto, otkrio svoju i mladoženjinu TAJNU i nastao je muk: “Nemanja i ja smo se KLADILI”

Jedna anonimna žena podelila je 2019. godine jednu anegdotu sa sopstvenog venčanja, a njena priča će zasigurno mnogima popraviti dan. Ona je naime, prepričala jednu duhovitu i emotivnu scenu sa svog venčanja.

– Na mom venčanju najbolji drug mog muža, ujedno i kum, popeo se na sto i uzeo mikrofon. Zamolio je sve za tišinu i onda rekao: “Nemanja (moj muž) i ja, kada smo imali 10 godina, kladili smo se. Pošto sam ja izgubio dogovorili smo se da ću morati da nosim košulju i pantalone na medvediće na njegovoj svadbi. Rekao sam da hoću jedino ako mlada bude baš za njega, jer smo u to vreme bili u faozonu da su devojčice “bljaks” i tako – prepričava ova devojka kumove reči potom objašnjava šta je sledeće rekao:

– Naravo to ni jedan od nas dvojice nije zaboravio. Danas je njegovo venčanje i on pored sebe ima devojku koja je jednom rečju savršena. Bolju nije mogao naći i siguran sam da će njih dvoje biti najsrećniji par ikada. Sada sa ponosom mogu da uradim ovo…” stavio je mikrofon na sto i otkopčao kosulju, ispod koje je bila košulja sa medvedićima, i bacio je. Isto to je uradio sa pantalonama. Opet je uzeo mikrofon i nastavio “Sada bih vas zamolio da nastavite sa slavljem, a vas dvoje znate šta očekujemo dogodine.” Svi su pljeskali, a ja sam ostala bez teksta – zaključila je ona.

(objektiv.rs)