Aleksandra Iz Niša Je Rodila Prvo Dete Sa 50 GODINA, A Ovo Je Njena Priča: “Čujem Svakakve Komentare, Ali Eto – Meni Se Sad Desio LOTO”

Region

Krajem januara prošle godine Nišlija Alex Živković iznenadila je Srbiju rodivši svoje prvo dijete u 50. godini nakon bezbrižne trudnoće i porođaja.

Njezina kćerka Helena nedavno je proslavila prvi rođendan, a Aleksandra je danas izjavila da je odluka da se podvrgne umjetnoj oplodnji bila jedina moguća za nju.

“Kada sam vidjela da ću izgubiti šansu da pokušam biti majka, prekinula sam je, borila sam se kao luda posljednjih nekoliko godina da si financijski priuštim priliku da probam, tako da me Bog blagoslovio, “

Aleksandra je otišla u Solun na umjetnu oplodnju znajući da su šanse za začeće iz prvog pokušaja male, ali ipak postoje.

Samohrana mama također je priznala da se susrela sa svakakvim komentarima, ali nije zabrinuta jer “svako želi dobiti na lutriji s 20 godina i uživati ​​cijeli život u bogatstvu, ali evo – ja imam 50 i tek sad sam dobila na ovoj najboljoj lutriji” .

glasregije.com