Medicinska Sestra Objavila Slatku Fotografiju Muža I Dece: Ubrzo Potom Život Joj Se TOTALNO Preokrenuo

Zanimljivosti

Medicinska sestra objavila slatku fotografiju muža i dece: Ubrzo potom život joj se TOTALNO preokrenuo

Medicinska sestra iz Plimuta Beki Martin podelila je na društvenim mrežama fotografiju svog supruga Lija i njihovo dvoje dece, ne slutivši da će istog dana njen muž i ćerkica Sofi biti ubijeni u podmuklom napadu izvesnog Džeka Dejvisona, koji je ustrelio pet osoba u ovom britanskom gradu.

Otac heroj, prema navodima medija, pokušao je da zaštiti svoju usvojenu ćerku u trenucima kada je Dejvison otvorio vatru. Muškarac se postavio telom ispred devojčice svesno išavši u smrt, ali njegov herojski poduhvat, nažalost, nije spasao devojčicin život koja je takođe preminula istog dana.

Kako prenosi San, medicinska sestra Beki poslednje vreme svog posla provela je na odeljenju intenzivne nege, spasavajući živote najtežim pacijentima, navele su njene kolege. Jedna osoba koja je radila sa njom opisala je Beki kao anđela koji je spasavao živote mnogih.

– Beli je u četvrtak oko 14.30, imajući slobodan dan, objavila fotografiju svoje dece i muža. Izgledali su tako srećni. To je srceparajuće. Prošlo je svega nekoliko sati i dgodio se zločin – naveo je drugi kolega za San.

Li i Sofi prevezeni su u besvesnom stanju u bolnicu u Derifordu, ali lekari nisu uspeli da spasu njihove živote.

Na mestu gde je Dejvison usmrtio pet osoba stanovnici pale sveće i postavljaju bukete cveća i igračke. Takođe, svako može da se upiše u knjigu žalosti koja je dostupna na tom mestu, a otvorena je i još jedna putem onlajna.

(objektiv.rs)