VERENICA MI OTKRILA ŠTA ŽELI DA RADI KAD SE UDA ZA MENE: Sad Ne Znam Da Li Da Se ŽENIM, Razočarao Sam Se, A Razlog Je Baš SRAMAN

Zanimljivosti

VERENICA MI OTKRILA ŠTA ŽELI DA RADI KAD SE UDA ZA MENE: Sad ne znam da li da se ŽENIM, razočarao sam se, a razlog je baš SRAMAN

Žestoku prepirku izazvao je problem koji je izneo jedan čovek (42) iz Amerike koji je otkrio na forumu da su on i njegova 33-godišnja verenica razmatrali život nakon venčanja. Verenica ga je pitala da li bi mu smetalo da ona da otkaz i postane domaćica.

– Konačno sam našao onu pravu. Zabavljamo se tri godine i prošlog meseca sam je zaprosio. Sinoć smo planirali venčanje i ona me je pitala da li bi mi smetalo da ona bude domaćica. Počeo sam da se smejem jer sam mislio da se šali, međutim, bila je mrtva ozbiljna. Rekla mi je da prestanem da se smejem i da zaista to želi. Pitao sam je zašto, budući da oboje dobro zarađujemo i ne bismo mogli da živimo ovako lagodno sa samo jednom platom.

Kaže da je to zato što je moja plata mnogo veća, što je istina. Ja zarađujem oko 40 odsto više od nje, a kaže i da možemo da malo prištedimo.

„Mislim da rad od 9 do 5 jednostavno nije za mene“, rekla mi je.

Rekao sam joj da mi se ne dopada ta ideja. Možda bi mogla da bude domaćica kada stignu deca, ali ne sada. Rekla mi je da sam manupulator. U svakom slučaju, ne dopada mi se ideja da samo ja donosim novac u kuću.

To se razvilo u usijanu raspravu. Ona kaže da “ne podržavam njene snove”, a nikada ranije nije ni iznela te svoje snove. E, sad ide deo gde sam verovatno progrešio. U žaru svađe rekao sam joj: “Odakle sad ovo, zar ti je san da budeš domaćica? Da budeš lenja?“.

To ju je mnogo naljutilo, otišla je kod majke i rekla mi je da ćemo razgovarati kada se smirimo. Da budem iskren, ne želim da ona bude domaćica. Ne želim da samo ja zarađujem. Ne želim da podržavam taj njen san jer želim partnerku, a ne osobu koja je zavisna od mene – kaže on.

“Da sam ja na tvom mestu, razmislio bih o ženidbi”, Ha, da podržavaš njene snove. Da moj muž mašta da se vrati na fakultet ili pokrene posao, naravno da bih podržala. Ako mu je san da sedi po ceo dan i igra igrice, naravno da nema moju podršku. Domaćice nisu paraziti. I ja sam pre rođenja dece bila domaćica i završavala sam sve što nije vezano za posao mog muža. Samo ja sam kuvala, čistila, vodila računa o novcu, plaćala račune, održavala kuću a i završavala mužu sve što treba. Ako zaista sve radite temeljno, ne ostaje vam baš puno vremena za izležavanje”, napisala je jedna domaćica. (kurir.rs)