DJ-ica prekinula nastup nakon što se pogodila u lice iz topa za konfete: ‘Bol je bila prejaka’

Svijet

Flavia Riberio, poznata kao DJ Flavinha morala je prekinuti nastup nakon što si je u lice ispalila konfete tijekom koncerta u Santa Catarini u Brazilu

Flavia Riberio je zadobila opekline prvog stupnja i porezotine na licu nakon nezgode s topom za konfete. Ona je top okrenula naopako i ispalila si se konfete ravno u lice.

U tom trenutku otrčala je s bine, ali se ubrzo i vratila te pokušala nastaviti nastup. Ipak, bol je bila prejaka i nakon 20 minuta otišla je u bolnicu.

– Nastavila sam nastup iako je bol bila velika, a i krv mi je jako curila niz lice. Prebacila sam kosu preko rane i nastavila. Svi iz mog tima htjeli su me odvesti u bolnicu, ali nisam željela otići. Ipak, nakon 20 minuta, više nisam mogla izdržati bol i odveli su me u bolnicu. Sada sam dobro i oporavljam se. Hvala svima na porukama podrške – napisala je DJ-ica u izjavi nakon izlaska iz bolnice.

Top za konfete kojeg je koristila vatrogasci iz Santa Catarine označili su kao nesiguran jer mu nedostaje ‘specifična standardizacija’, što povećava rizik od ozljeda.

24sata