Marija Šerifović iznenadila sve vestima o prinovi: „Tražiću pauzu od devet meseci, želim zdravo dete“

Showbizz

Pevačica Marija Šerifović otkrila je da sa svojom majkom Vericom često priča o Saši Popoviću i o energiji koju poseduje.

One ne mogu da veruju koliki je radoholičar Saša i da čak i posle toliko godina rada, on ima istu želju za poslom. Saša se se tada nadovezao, pa je ispričao jednu zanimljivu anegdotu o Mariji.

Moram da kažem za Maru. Pre tri godine joj kažem radimo ovo, a ona: „Još sledeće godine i nema više, beba“. Aha, ok. dobro. Sledeće godine isto: „Radimo još ove godine, beba“. I ove godine, još ovu radimo. Evo sada da je pitam da li će da radi sledeće godine, rećiće: „Ne, dve bebe“ – kazao je Saša Popović.

– Kad bude došao taj trenutak, tražiću pauzu od devet meseci, jer sam to zaslužila – saopštila je Marija.

– Ti si luda, kao trudna ne treba da ideš na koncerte ili putovanja. Ali sediš u „Zvezdama Granda“, sve što treba da radiš jeste da stiskaš taster. Uzmeš četiri kandidata kao Bosanac, i eto ti – rekao je Saša.

– Dobra taktika – priznala je Marija.

– Dovedeš i bebu ovde, jer će tvoje dete biti sluhista. Kako kandidat prođe, beba da glas. Ako je tebi teško, evo ja ću da guram kolica, da stavljam mleko ili cuclu – rekao je kroz šalu Saša.

– Dojićeš i ako treba – rekla je Marija šaljivo.

– Ugradiću silikone, pa nek sisa do ujutru, ništa ne brini – nadovezao se Saša.

– Eto kad smo kod deteta, šta bi više volela, dečaka ili devojčicu? – upitao je Saša Mariju.

– Zdravo dete – izjavila je Marija.

Izvor: espreso.co.rs