VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023. GODINE: 1 znak čekaju pare, A EVO KO ĆE BITI NAJNESRETNIJI

Zanimljivosti

Saznajte šta vam donosi veliki mesečni horoskop i kako će vam zvijezde biti naklonjene tokom febuara.

Ovan
Težak mjesec se sprema Ovnu. Drama, osjećanje hlađenja i razdvajanja neće biti rijetkost. Uz to će se suočavati i sa opadanjem inspiracije, nepredviđenim kašnjenjima u projektima, ali i sa guranjem nosa drugih ljudi u njegov privatan život. Ipak, sreća će im se osmehnuti krajem februara.

Većina Ovnova će odbiti da odustane i primeniće pozitivan stav. Slično će biti i u finansijskoj sferi, ali će morati da ulože više truda da bi finansije bile u dobrom stanju. Ovnovi sa hroničnim bolestima treba da preduzmu preventivne mjere. Savjetuje se da u toku februara izbjegavaju masovne događaje i mjesta sa velikim brojem ljudi.

Bik
Bikovi će morati da se odreknu velike kontrole koju inače imaju nad svime što se dešava u njihovom životu. Naročito kada su u pitanju veze. Sumnja i strahovi koji će nadvladati Bikove će ometati i produktivnost na profesionalnom planu. Neuspješan početak februara će imati posljedice u kvarenju planova za kasni februar što će Bikovi teško podnijeti.

Treba da budu strpljivi i prihvate da uvijek i ono loše prolazi. Takođe, trebalo bi da se prilagode situacijama. Ako to učine, imaće šansu da drugu polovinu februara obrnu u svoju korist. Zdravlje Bika će biti dobro, a moguće nedostatke vitamina nadoknadite pravilnom i zdravom ishranom.

Blizanci
Za Blizance će ovo biti period suočavanja. Izaći će na videlo informacije koje će vas natjerati da na mnoge stvari u životu gledate iz drugog ugla. Zbog toga će se veliki broj Blizanaca povući u sebe.

To će im pomoći da pronađu odgovore i rešenja koja su za njih važna. Na profesionalnom planu ne treba ništa da forsiraju, ali neka iskoriste priliku ako je vide. Naročito će sreću imati Blizanci čije su aktivnosti vezane za nauku i obrazovanje, savetovanje ili nastavu. Ako budu slušali svoju intuiciju, finansije će im biti u dobrom stanju. U drugoj polovini februara su mogući manji endokrini problemi.

Rak
Februar će za Rakove biti mjesec poslovnih dešavanja. Sve što budu radili, biće povezano sa profesionalnom sferom i biće uspešno.

Ovo posebno važi za Rakove koji su već na vodećim pozicijama i koji se ne plaše da preuzmu odgovornost. Rakove koji su na pročetku karijere čeka izdašna finansijska nagrada. U ljubavi će ovaj znak stajati čvrsto na nogama, a i zdravlje će im biti stabilno.

Lav
Lavovi će u februaru iskusiti dosta promjena. Većinu njih će stići posledice nekih ranijih postupaka. Lavovi koji su pokazivali malo poštovanja prema drugima, doživeće sličnu sudbinu.

Oni koji su bili fer i mislili i o potrebama drugih, biće nagrađeni. To je pravi momenat da preispituju neke svoje poglede na život i odnose prema ljudima. Finansije će zavisiti direktno od truda i marljivosti. Lavovi neće imati problema sa zdravljem.

Djevica
Djevice će u februaru morati da ulažu dodatne napore. Iako finansijska situacija neće izazivati zabrinutost, emocije će zahtjevati više pažnje.

Depresivno stanje u vezama, dotaći će i one u braku. Moguće je da će i u poslovnom svijetu Djevice morati da prolaze kroz testove i probleme, Međutim, agresivan odgovor nikako neće biti rješenje. Zdravlje će biti dobro.

Vaga
Vagama će imati srećan februar što će se osetiti u svim sferama. Jedino ako budu išle na daleka putovanja, Vage moraju biti maksimalno oprezne i pažljive.

Drugi dio februara će obeležiti suprotstavljanje uma i osjećanja. Zdravlje će im biti stabilno, izuzev onih sa hroničnim endokrinim bolestima. Poznanstva sklopljena u februaru sa nekim od zemljanih znakova mogu prerasti u romantična.

Škorpija
Škorpije će biti pune snage i energije skoro cijeli februar. Krajem mjeseca, zahtjevaće pauzu ponašajući se neozbiljno. U tom momentu će Škorpije željeti da se zabave, a planove za osvajanje svijeta će ostaviti po strani.

Ovaj znak je sklon ekstremima, tako da samo od nivoa svesti predstavnika znaka zavisi kako će se izboriti sa ovim osjećanjima. Finansije će biti stabilne, a čekaju ih novi romantični odnosi sa puno strasti. Sredinom mjeseca je moguća prehlada, a krajem mjeseca su moguće povrede i modrice. Takođe, povećan oprez u saobraćaju neće biti na odmet.

Strijelac
Strijelčeve očekuju promjene vezane za porodicu, rodbinu ili roditelje. Moguće da će zajedno rješavati nagomilane probleme. Neki od Strijelčeva će poželeti da promjene profesiju ili oblast djelovanja. Na finansijskom polju, Strelčeve će obradovati značajnim materijalnim primanjima i poklonima.

Samci Strijelčevi će imati priliku da se zaljube, mada je diskutabilno koliko će ta zaljubljenost trajati. Za one koji su zauzeti postoji mogućnost da će se ozbiljno posvađati sa partnerom. Preporuka je da drže svoje emocije pod kontrolom i da ne dozvole da emocije kontrolišu njih. Strijelci sa stomačnim bolestima treba da obrate pažnju na svoje zdravlje.

Jarac
Februar će za Jarčeve biti mjesec stagnacije, osim u romantičnoj sferi. Moguće je da će se mnogi Jarčevi zaljubiti. Biće im potrebno dosta vremena da razumeju svoja osjećanja, naročito onima koji su u dugim vezama ili braku. Izbor koji budu napravili, odrediće njihovu sudbinu za duži period.

Poslovne prilike će se odvijati po planu, ali zdravlju treba posvetiti više vremena jer će endokrini i imuni sistem zahtevati drastične mjere. Preporučljivo je da putovanja iz zabave budu tokom prve polovine mjeseca, a poslovna u drugoj.

Vodolija
Vodolije će u februaru biti pozitivnog emotivnog raspoloženja. Sve probleme će rješavati bez napora. Novac će Vodolijama lako doći u ruke, ali će isto tako brzo biti i potrošen. Nemir uma koji je svojsten ovom znaku će igrati važnu ulogu u ovom periodu.

Razmišljanje van okvira će pomoći Vodolijama da postignu velike uspehe na poslovnom i profesionalnom planu, zbog čega će biti finansijski nagrađeni. Porodične Vodolije će morati da pruže pomoć svojoj deci pri rešavanju nekih važnih pitanja. Zdravlje će biti dobro.

Ribe
Ribe će se suočiti sa procesom uništavanja nečeg starog, a da nisu jasni izgledi za novo. Finansijski sektor će takođe doživeti promjene jer će se finansijski tokovi preraspodijeliti. Najbolja taktika za ribe u februaru jeste miran i isplaniran rad i na profesionalnom i na ličnom nivou.

Odnose u porodici ne treba forsirati jer će biti iritantni. Za Ribe je bolje da sačekaju inicijativu svojih srodnih duša. Prevencija prehlade će pomoći da mjesec prođe bez zdravstvenih tegoba.

novi.ba