SNEŽA POBEGULJA Nekoliko puta odlazila od muževa, poslednjem se vratila sa detetom, a kad su saznali čije je zazvonila je ŠAMARČINA KOJU JOJ JE UDARILA ZAOVA! (FOTO)

Zanimljivosti

Snežana Đ. naizgled je obična žena sa četvoro dece i suprugom koji je voli, međutim, da nije sve tako idilično saznalo se u emisiji DNK. Kako porodica njenog nevenčanog supruga Danijela Đ. tvrdi, Sneža je “zavisna od bežanja”.

Naime, malo, malo pa Sneža pobegne od svog nevenčanog supruga, a to je radila i sa prošlim, međutim, poslednji put kada se mužu vratila bila je trudna.

Sumnja je odmah nastala oko toga da li je dete zaista Danijelovo ili ne. Iako su ga svi ubeđivali da sin nije njegov, Danijel je hteo da dokaže suprotno.

U svojoj ispovesti on je otkrio da zna Snežinog bivšeg muža, o kome nema nijednu lepu reč da kaže.

Sa druge strane, ne krije i da Sneža ima problem sa bežanjem.

– Znam i njenog bivšeg muža, loš čovek. Posle tri meseca, Snežana je iz čista mira pobegla prvi put. Kontaktira me preko rodbine, imao sam tri žene pre nje i nijednu nisam toliko voleo. I ja je vratim, i otišli smo da odnesemo dete u socijalno kod bivšeg muža i posle tri dana ona opet pobegne. Kada je pobegla treći put javila je mojoj sestri da je trudna. Meni nije rekla, mi smo se opet dopisivali, a ja ne znam zašto je ona krila to od mene. Mojoj snajki je rekla da je abortirala. Iskreno, bilo mi je krivo, ali sam pomislio da ja nisam otac i da je spavala sa nekim drugim i to me je više pogodilo. Moja mama me je ubedila da je vratim opet. I vrati se i opet pobegne od mene, ali sad više ne beži. Imamo hemiju i posle dve godine – kaže Danijel.

– Svi su je pitali da li je ona sigurna da je dete moje, mom ujaku i majci rekla je da nije sigurna, a meni je rekla da je sigurna da jeste, priseća se Danijel, koji je spreman da prihvati mališana čak iako nije njegov.

Sneža kaže da beži onako, zbog malih svađica i ljubomore.

– Bila sam ljubomorna, pričao je preko TikToka sa jednom devojkom koju ne znam ni ja – priča Danijelova nevenčana supruga, a na pitanje čije je dete, ne zna tačno da kaže.

– Imala sam jednog dečka, ovako iz ljubomore, našla sam ga preko Fejsbuka. Prvi muž me je mučio, živela sam sa njim devet i po godina. Živeli smo u barakama, bilo je to tužan život. Ovo dete mi je dalo razlog za život – kaže Sneža, koja kaže da je Danijelu rekla tek posle četiri meseca, dečku sa kojim je prevarila Danijela nije rekla za trudnoću.

– Najsrećnija bih bila da je dete Danijelovo. On ga je priznao, mali ima dva meseca. Jedno dete mi je umrlo kada je imalo četiri godine – kaže Sneža, koja kaže da ne želi više da beži od Danijela.

Danijelova majka kaže da nije lepo što Sneža tako beži od Danijela.

– Skoro je pobegla i ostavila mi je dete od tri meseca. Ona je zavisnik od beganja. Kad hoće da pobegne, ona pali po četiri, pet cigareta jednu za drugom, ali dobra je, malo tvrtoglava, ali neće da odgovori – kaže majka Milena, koja sumnja da to nije njeno unuče.

– Nisam pobegla daleko, nije to neko beganje – kaže Sneža.

Šamarčina od zaove
DNK rezultati su pokazali da Danijel nije otac Snežinog deteta, a u momentu kada je voditeljka pročitala rezultate, otvorila su se vrata i Sneža je dobila šamar od Danijelove sestre.

Na ovaj skandolozni postupak nasilja niko nije posebno reagovao, a posle šamara Snežna je već pripretila da će opet da ode.

Cela porodica ostala je u šoku nakon saznanja da dete nije Danijelovo, pa su svi kolektivno i zaplakali od tuge.

Nadala sam se da je dete Danijelovo, živela sam sa jednim Lazarom, iz inata sam bila sa njim. On je ostavio svoje troje dece, neće tražiti i naše dete – kaže Sneža, koja se plaši i šta će njeni reći.

Nije ni čudo što se Snežana plaši, ako je njena zaova šamara pred kamerama, ko zna šta se dešava iza zatvorenih vrata!

Danijel i njegova porodica jasni su da Snežani ništa neće faliti kod njih, da ona tu ostaje sa svojim sinom. Da li će Sneža opet pobeći, ostaje nam da vidimo, a za svaku osudu je bez obzira na njene postupke, nasilje koje je doživela!

blic.rs