RIJALITIJI SU MU HAVAJI POSLE ZATVORA” Moka Slavnić Izneo JEZIVU Istinu O Sinu Zvezdanu I Zašto Je U Zadruzi

Showbizz

RIJALITIJI SU MU HAVAJI POSLE ZATVORA” Moka Slavnić izneo JEZIVU istinu o sinu Zvezdanu i zašto je u Zadruzi

Zoran Moka Slavnić, proslavljeni košarkaš i otac Zvezdana Slavnića koji je trenutno najzanimljiviji zadrugar jer je javno prevario nevenčanu suprugu sa 22 godine mlađom Novljankom, u Sceniranju na Kurur televiziji osvrnuo se na sam rijaliti u kojem je njegov sin napravio pravi spektakl za gledaoce.

– Da nije ušao u emotivnu vezu, mislim da bi bio pobednik jedan kroz jedan. Zato što je izneo sve na tacnu. Naravno da se tamo čeka neko krvoproliće, ali njemu su rijaliti havaji posle onoga gde je bio – rekao je Moka.

Voditeljku Ljiljanu Stanišić interesovalo je šta je Moki tokom ovog razgovora nateralo suze na oči.

– Plačipička sam šta da vam kažem, nije to samo moj sin. Ja ili plačem ili se smejem. Emocije prema sinu su realne i poštene, međutim igrom slučaja moje emocije su uvek bile u teškim situacijama, a ne da se veselim. Ja delim suze, jedne suze su radosnice a druge pokajnice, malo suza je onih lepih od sreće, sem kada se rodio. Dve litre ruskog šampanjca sam popio kada se rodio. U celoj ovoj priči oca i sina stoji jedna iskrenost, sa njegove strane brutalna i bezobrazna ne šljivi me dva posto – rekao je Slavnić.

– Pre nego što je ušao u Zadrugu pitao me je tata da li da uđem. Rekao sam mu da je ovo poslednji trenutak da uzme neku kintu na pošteno.

(kurir.rs)