Autistična djevojčica se razočarala kada joj nitko nije došao na rođendan, a onda joj je tata priredio iznenađenje

Zanimljivosti

Autistična djevojčica (5) se razočarala kada se nitko nije pojavio na njenom rođendanu, a onda joj je tata priredio iznenađenje.

“Molim vas, ako itko ima malo slobodnog vremena i dijete koje otprilike ima godina kao moja kći, biste li nam pomogli da joj ovaj dan učinimo nezaboravnim?”

Djevojčica Remi Robins iz Walesa se jako razočarala kad se na njenom rođendanu nije pojavio skoro nitko. “Gdje su svi moji prijatelji?” upitala je djevojčica svoju mamu koja nije imala odgovor na to pitanje.

Remi je petogodišnja djevojčica s autizmom, a njeni roditelji na proslavu njenog rođendana pozvali su desetero djece. Samo ih se dvoje pojavilo, dvoje je javilo da ne može doći jer su bolesni, a ostali se nisu potrudili ni odgovoriti.

Remin tata PJ odlučio je spasiti dan svoje kćerkice te se okrenuo društvenim mrežama. U lokalnoj Facebook grupi zamolio je ljude da navrate. “Molim vas, ako itko ima malo slobodnog vremena i dijete koje otprilike ima godina kao moja kći, biste li nam pomogli da joj ovaj dan učinimo nezaboravnim? Ne očekujemo ništa, nikakve poklone, zabava je već plaćena, ima mnogo hrane, samo želimo da dođu djeca kako bismo proslavili s našom djevojčicom”, napisao je očajni otac.

I uspio je. Na Reminom rođendanu pojavilo se 14 djece s roditeljima, a navratili su i mnogi drugi ljudi kako bi čestitali djevojčici. Njegova objava podijeljena je više od tisuću puta, a PJ je primio i brojne poruke podrške.

“Hvala svima koji su se odazvali”, rekao je otac za Daily Mail i priznao da je djevojčica na kraju bila i iznenađena ogromnim odazivom, piše Index.hr.