Piqueova djevojka Clara morala tražiti pomoć psihologa? ‘Svi joj pjevaju Shakirinu novu pjesmu’

Showbizz

Pique je nakon prve i jedine fotografije sa svojom djevojkom naišao na stravične komentare javnosti. Mnogi su mu poručili kako uništava život svojoj djeci te da bi ga trebalo biti sram

Novinar Saul Ortiz otkrio je za španjolsku Marcu kako je Clara Chia Marti, djevojka Gerarda Piquea (35), navodno morala zatražiti psihološku pomoć nakon što ju je Shakira (45) prozvala u svojoj pjesmi.

Zaustavljaju je na ulici, pjevaju joj pjesmu, svi je prepoznaju, a ona je zapravo veoma tiha i sramežljiva djevojka – piše medij. Prema riječima navedenog novinara Saula, Clara je otišla u kuću svojih roditelja odakle i radi.

Trebala je pobjeći jer njezino stanje uma nije dobro. Nije lako biti djevojka od 23 godine, dok cijela Španjolska i svijet govori o tebi. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje – dodao je.

Inače, Pique je nakon prve i jedine fotografije sa svojom djevojkom naišao na stravične komentare javnosti. Mnogi su mu poručili kako uništava život svojoj djeci te da bi ga trebalo biti sram.

Ipak, čini se da je sa Shakirom u korektnim odnosima jer je prije nekoliko dana viđen kako izlazi iz njezine kuće, nakon što je njihov stariji sin Milan proslavio deseti rođendan.

24sata