Mladoženja Je Zamolio Svatove Da Ustanu I Okrenu Tanjire: A Onda Je Otkrio Sramotnu Istinu O Mladi!

Zanimljivosti

Mladoženja je zamolio svatove da ustanu I okrenu tanjire: a onda je otkrio sramotnu istinu o mladi!

Vjenčanje bi trebalo da bude najljepši trenutak u životu jednog zaljubljenog para. Tada će se, barem prema tradiciji, zavjetovati jedno drugom na vječnu ljubav i vjernost, i uploviti u mirne bračne vode. Ali neko riješi da baš na vjenčanju istrese sav prljav veš supružnika, i onda stvari poprime sasvim drugačiji tok!

S druge strane, ako ste na mjestu mlade koja je u vrijeme dok je bila vjerena za svog izabranika spavala sa osmoricom momaka i potom ih mrtva hladna pozvala na vjenčanje, ne možete da kažete da ste baš potpuno iznenađeni kada stvari eskaliraju na venčanju.

Cijelu priču ispričao je svjedok sa vjenčanja, i to pred ogromnim auditorijumom – u emisiji “The Graham Norton Show”. Priča se odvija u Velikoj Britaniji, a momak po imenu Šon izneo je sve prljave detalje.

– Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. “Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite”, rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje – priča Šon u emisiji. Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je uslijedilo mladoženjino objašnjenje.

– Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vjereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka – rekao je mladoženja i išetao, prenosi faktor.ba.

(domacikolaci.net)