Jovana Pustila Indi Snimak Tuče S Editom: Ovdje Me Baš Dobro Napada, Jadna Naša Majka!

Region

Jovana pustila Indi snimak tuče s Editom: Ovdje me baš dobro napada, jadna naša majka!

Pjevačice Indira i Edita Aradinović žestoko su se potukle usred bijela dana i pesnicama dokazale da iz sestrinske ljubavi vrlo lako može da se izrodi brutalno nasilje, a razlog njihovog sukoba su navodno prijetnje koje je Indi upućivala mlađoj sestri.

Sad je Indi progovorila o skandalu u Novo jutro kod Jovane Jeremić.

“Sem ovog skandala ništa se ne dešava u mom životu. Januar je mjesec koji mi određuju budućnost. Mogu da kažem da ovo nije stari snimak, nije ni svježe nov, to se desilo relativno skoro. Bože moj, kao u svom porodicama, gdje ima ljubavi ima i da kažem obračuna. U mom slučaju ovo se desilo s mojom sestrom zbog naših sličnih temperamenata, ljubavi… Mi smo dvije ozbiljne glave, kad se spojimo ti je jaka energija. O Editi mogu samo najljepše, to je jedina osoba koja mene može da rasplače i nasmije”, rekla je Indi na početku razgovora.

“Ovdje me baš dobro napada. Nemamo problem sa emocijama, mi se glasno bijemo, čupamo, kidamo, makljale, ali to su zaista emocije. A ovo se dešava u svačijim porodicama, ali o tome ćute, kriju… Edita je ovdje čisti bokser, stav Kneleta. Ozbiljna je bila frka. Oko telefona, nisam očekivala da će do ovoga doći, nije ni Edita. Jadna moja majka kroz šta je prošla, ona je carica, kraljica”, objasnila je Indi.

“Mi smo rođene sestre, ali ne neprijatelji. Ništa loše ne mogu da kažem protiv nje. Mi nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo privatno, mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj. To je vid nevaspitanja, to je iznad porodice. Rođenu sestru ne mogu da ogovaram, mogu da joj kažem u lice”, rekla je Indi.

“Mi se tako volimo, to je dio naše ljubavi. Ljubav je kad si žrtva, transparentan”, rekla je Indi i rekla da se nisu posvađale zbog nekakvog eksplicitnog snimka koji bi kompromitovao Editu u jednom trenutku.

Pjevačica je progovorila i o ljubomori prema sestri o kojoj se spekulisala u medijima.

“Edita je uspješnija, i ja sam ponosna zbog toga i ne bih voljela da je u nekom problemu. Sve bih uradila da ona bude uspješnija. I ona isto tako misli za mene. Mi ne damo jedna na drugu. Razlog nije neki muškarac, ni ljubomora ni neki snimak… Vrlo smo vaspitane i tu se zna granica i zna se dokle ide svađa. Nema mjesta pljuvanju”, otkrila je Indi.

kurir.rs