OTAC ANĐELE ĐURIČIĆ TREBA DA SE UPIŠKI OD SREĆE ŠTO GA KOMENTARIŠEM!” MOKA SLAVNIĆ PONOVO ŠOKIRA KOMENTARIMA

Showbizz

Zoran Slavnić Moka, otac zadrugara Zvezdana Slavnića, iznenadio je javnost odgovorom na pitanje da li je pokušao da stupi u kontakt sa porodicom Anđele Đuričić, partnerke njegovog sina.

Ne, nismo se čuli. Verujem da su ljuti na sve nas. Voleo bih s njima da popričam kad god oni budu hteli… Ne bih ih ja odobrovoljavao. Znate prošlost Zvezdanovu i ne sviđa vam se? Potpuno ste u pravu i uopšte se, kao njegov otac, ne ljutim, imate potpuno pravo i razumem vas – počeo je izlaganje Zoran.

– Brinete za ćerku. Ali ako je ta ćerka zaljubljena u njega, je l’ joj vi želite dobro? To je kao Marija Kulić, razbija svoju ćerku, uništava je! Ja sam fer i pošten, ne bih se ljutio na Anđeline roditelje šta god da kažu.

Slavnić se, sa druge strane, osvrnuo i na ono što je u intervjuu nazvano “igrom sudbine”, odnosno to što je Anđelin otac verovatno skupljao sličice sa njegovim likom kad je bio mali, a sada je doživeo da taj isti Moka komentariše njegovu ćerku.

– On treba da se upiški od sreće! Ja sam rekao sve najlepše o njegovoj ćerki, ja to zaista stvarno, iskreno mislim. Anđeli i Zvezdanu ako ne bude bilo lepo, raskinuće, neće biti ni prvi ni poslednji – smatra nekadašnji košarkaš.

Zbog čega je Zoran, sa druge strane, poručio bivšoj snaji Ani Ćurčić da udari šamar Zvezdanu čim uđe u “Zadrugu”, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

pulsonline.rs