Valentinu je dečko raskomadao, pa delove tela stavio u torbu: Planirao da beži u Crnu Goru! Devojka bila poznati DJ (FOTO/VIDEO)

Crna hronika

Pulos, rodom iz Viskonsina, planirao je da odleti prvom klasom “Turkish Airlinesa” za Istanbul, a zatim da u četvrtak otputuje u Crnu Goru

Momak Valentine Trespalacios (23), koja je bila poznati DJ, uhapšen je na aerodromu, nakon što je njeno telo pronađeno raskomadano u torbi u Bogoti.

Telo je otkrio beskućnik u plavoj torbi koju je izvadio iz kontejnera za građevinski otpad.

Džon Pulos (35) uhapšen je kada je trebalo da se ukrca na let za Tursku.

Pulos, rodom iz Viskonsina, planirao je da odleti prvom klasom “Turkish Airlinesa” za Istanbul, a zatim da u četvrtak otputuje u Crnu Goru, jer tamo ne postoji sporazum o ekstradiciji sa Kolumbijom.

On je pokušao da izbegne hapšenje tako što je kupio kartu prve klase za let od Paname do Sao Paula. Karte za Sao Paulo i Istanbul kupljene su gotovinom, kako mu se ne bi ušlo u trag.

Telo nesrećne devojke je u nedelju po podne pronašao beskućnik koji je čeprkao po velikom kontejneru za građevinski otpad na južnoj strani Bogote.

Pretučena pa zadavljena konopcem

Obdukcija je pokazala da je mlada žena pretučena i zadavljena konopcem.

Jedan od snimaka koje je objavila panamska imigraciona agencija pokazuje da je Pulos imao ogrebotinu na levoj strani lica, što je mogući pokazatelj da se devojka borila sa njim.

Frizerka Viktorija Himenez rekla je za “Dejli mejl” da je Valentina upoznala Pulosa preko aplikacije za onlajn upoznavanje.

Počela je da izlazi sa njim. Momak je često dolazio u Kolumbiju i slao joj je poklone. Lepo se ophodio prema njoj – rekla je.

Dodala je da je Pulos zamolio Valentinu da ga pokaže na svojim društvenim mrežama, ali da je njena prijateljica to odbila. Rekla mu je da je otvorila stranice da bi promovisala svoj DJ rad a ne da deli lični život.

Par je navodno planirao kratak odmor u februaru.

24sedam