Ova beba nije odustala od života nakon što je brutalno pretučena

Svijet

Ova beba nije odustala od života ni nakon što je brutalno pretučena od strane svog tetka. Liječnici su rekli roditeljima da vjerojatno neće preživjeti.

Neki događaji su tako užasni da je teško povjerovati kako su se zaista i zbili. Jedan takav je i slučaj bebe Bobbyja Webbera. On je bio zdrava beba kada je rođen. Roditelji su bili presretni. Jako su željeli dijete.

Kada su se vjenčali i otišli na medeni mjesec mislili su da će biti u redu ostaviti svoju bebu s ujakom i ujnom.

Tetak je pretukao dječaka
No, bili su u krivu. Tetak, Andrew Nolan, činio se kao sasvim normalna osoba te je bio obiteljski prijatelj 12 godina te je ujedno bio u vezi s Bobbyjevom tetom. No, iz nekog nepoznatog razloga, Andew je odlučio pretući svog malenog nećaka.

Kada su Bobby i Andrew jednog dana bili sami, Andrew ga je počeo ozljeđivati. Kada je Bobbyjeva ujna stigla kući, maleni je dječak već imao napuklu lubanju, tako se je jako tresao da mu je krv ispunila oči, imao je napuknuti vratni kralježak, ozlijeđene genitalije i ugrize po cijelom tijelu.

Uspjela je spriječiti Andrewa da dalje ozlijedi Bobbyja te ga je odmah odvezla u bolnicu. Uskoro su Bobbyja priključili na aparate za održavanje života.

Barry i Elise Webber, dječakovi roditelji, odmah su došli u bolnicu. Bili su užasnuti. No tada im je liječnik rekao da beba vjerojatno neće preživjeti. Preporučili su im gašenje aparata.

Teška srca su odlučili poslušati liječnika.

No, suprotno očekivanjima liječnika, Bobby je nastavio disati. Nije preminuo taj dan, nego se eventualno probudio.

Ne može hodati te ne vidi na jedno oko
Bilo je to čudo, ali je i dalje imao ozbiljne ozljede. Čak i sada on ima teške ozlijede mozga, ne može hodati te ne vidi na jedno oko.

Tijekom godina je uspio napraviti velik pomak. Odrastao je u vrlo energičnog dječaka. Počeo je sam ići na toalet. Njegova se epilepsija povukla. To je zaista pravo čudo s obzirom na ozlijede koje je imao.

Andrew je optužen na 11 i pol godina zatvora, no šteta je učinjena. Roditelji su presretni što je njihov dječak još uvijek s njima te su zadivljeni svime što je uspio učiniti unatoč lošim prognozama liječnika.

„Gotovo sve što on učini me zadivljuje”, rekla je Elise.

Ovo je zaista pravo čudo. Bravo za Bobbyja.

saznajemo.info