Jednojajčane blizanke imaju istog zaručnika: ‘Velika nam je želja zatrudnjeti u isto vrijeme’

Zanimljivosti

Sestre Anna i Lucy su u poligamnoj vezi i jedna s drugom dijele zaručnika Bena Byrnea, što znači da će njihova djeca zapravo biti polubraća i polusestre

Ove jednojajčane blizanke su odlučile podići svoju poligamnu vezu na višu razinu te sada pokušavaju zatrudnjeti u isto vrijeme.

Poznato je da jednojajčane blizanke, Anna i Lucy Decinque, rade sve zajedno, što uključuje jednako oblačenje, odlazak na zahod u isto vrijeme, a sada se nadaju i podizanju obitelji, a da pritom ostanu usklađene.

Sestre su u poligamnoj vezi i jedna s drugom dijele zaručnika Bena Byrnea, što znači da će njihova djeca zapravo biti polubraća i sestre te prvi rođaci. To bi također Bena učinilo ocem i ujakom djece obiju žena.

Anna i Lucy su zvijezde TLC showa Extreme Sisters i dokumentirale su svoje pokušaje da zatrudne proteklih godinu dana, a sada su počele i nositi lutke sa sobom kada izlaze iz kuće.

U emisiji je par otvorio priču o svojim borbama s trudnoćom i zašto su počeli nositi lutke sa sobom u javnosti. Naime, slično kao i blizanke, lutkice su identično odjevene, a Anna i Lucy tako pokušavaju steći osjećaj majčinstva i odgovornosti koje ono uključuje.

– Naš san je da ostanemo trudne u isto vrijeme – rekle su producentima Extreme Sistersa. Unatoč njihovim borbama, uzbuđene su zbog te mogućnosti i prvi su put izjavile da žele uskladiti svoje iskustvo u trudnoći još 2021.

– Nikad prije nismo radile test na trudnoću. Stvarno je čarobno kako jedan štapić može potvrditi da ste trudni – izjavile su. Inače, sestre imaju po 35 godina i tek sada su odlučile da žele djecu.

– Skoro sam doživjela srčani udar jer sam pomislila da bi Anna mogla biti trudna, a ja ne. Radije bismo da smo obje bile trudne nego samo jedna – rekla je Lucy.

Definitivno će biti izazov zatrudnjeti obje u isto vrijeme. A to je i veliki pritisak za jednog muškarca – rekao je Ben.

Ben izlazi sa sestrama od 2012., ali poligamija nije legalna u Australiji pa se ne mogu službeno vjenčati. Unatoč tome, ipak se zaručio s obje blizanke u svibnju 2022., piše Mirror.

24sata.hr