Horor! Majka (17) i sin pronađeni zagrljeni u jarku – oboje su upucani u glavu

Svijet

Mama Alisa je i dalje držala 10-mesečnog sina Nikolasa Nolana Parasa u naručju kada su u prošle nedelje pronađeni u jarku ispred kuće u Gošenu u Kaliforniji, rekli su zvaničnici i porodica.

Oboje su upucani u glavu dok su pokušavali da pobegnu, što je lokalni šerif opisao kao “pogubljenje u stilu kartela”.

Oni su bili u kući koja je pretresena nedelju dana ranije po nalogu za narkotike.

– Ne mogu da zamislim kakvo bi čudovište ovo uradilo – rekao je bebin pradeda, Semjuel Pina.

– Ne mogu da razumem ko može samo tako da ubije bebu. … Kako neko može da bude takvo čudovište i to uradi? Ne mogu to da shvatim – rekao je on za KFSN.

Zvaničnici su rekli da je mlada mama imala 16-17 godina.

Srce mi je slomljeno, zanemela sam – navela je majka ubijene Alise Šila Pina u nizu srceparajućih objava, rekavši da „nikada nije upoznala lično“ svog „lepog unuka“.

Semjuel Pina je rekao da su Alisa Paras i njena beba živeli sa porodice njenog oca u Gošenu – a ubijeni su i očevi rođaci i njena baka i prabaka.

Jedna od starijih žena takođe je pogođena u glavu, naizgled “ustreljena u snu”, rekao je šerif okruga Tulare Majk Bodro za Los Anđeles tajms.

Dve žene su preživele skrivajući se u prikolici na imanju, rekli su zvaničnici LA Tajmsu.

Najmanje dva muškarca primećena su na nadzornim kamerama kako se “šunjaju na imanju… Ali kada su oni došli, bilo je prekasno da se bilo šta uradi”, rekao je Bodro.

Način i brzina“ napada sugerisali su da se radi o iskusnim ubicama, rekao je šerif.

– Ako pucaju svima u glavu, oni znaju šta rade … i nije im neprijatno dok to rade, to ukazuje da se radi o kartelu – rekao je on.

Prema njegovim rečima, policija veruje da se radi o ciljanom napadu.

– Verujemo da je ovo veoma ciljano. Ovo je veoma lično i takođe verujemo da je ovo poruka koja se šalje – rekao je šerif za KFSN.

Jedan komšija je za Los Anđeles Tajms rekao da je čuo pucnje i zvuk automobila koji je jurio — za koji veruje da su njime ubice „lovile ljude“.

dijaspora.net