SREĆU JE NAŠLA U HRANITELJSKOJ PORODICI: NIKAD NEĆU ZABORAVITI MIRIS KAD SAM IM PRVI PUT UŠLA U KUĆU

Region

Georgina Nikolić (15) iz Sremske Mitrovice, oduvijek je imala tešku životnu priču i od svoje pete godine ne živi sa roditeljima već u hraniteljskoj porodici koja joj je pružila pravi dom i toplinu kakvu samo prava porodica može da pruži.

Vječiti optimista i sa osmijehom na licu, ona gazi sigurnim korakom kroz život i pored školovanja slobodno vrijeme koristi da bude aktivna na društvenim mrežama gdje, kako kaže, ne reaguje na zle komentare.

U hraniteljsku porodicu sam došla sa 5 godina. Odlično mi je i imam osjećaj kao da su mi prava porodica. Ne sjećam se baš najbolje svega ali nikad neću zaboraviti taj miris kad sam ušla u kuću – prisjeća se Georgina.
Kaže da je sa društvenim mrežama, odnosno Tik Tokom počela 16. maja sa ciljem da se malo zabavi jer je inače jako interesuju snimanje i slikanje.

Nisam se nadala tolikom uspjehu, inače iza ovog pitanja se nalazi jedna zanimljiva priča. Sve je počelo kad smo išli kod rođaka moje hraniteljice i kad sam izašla sa sestrom i njenim društvom napolje i vidjela zvijezdu padalicu. Prvo sam zamislila želju da budem u vezi sa simpatijom pa sam se predomislila. Da ipak budem uspješna na Tik Toku. Ali nisam nešto vjerovala da će se ostvariti, jer sam mislila da je to samo mit. Prije svega toga sam bila banovana dva puta i htjela sam da odustanem ali mi je majka hraniteljice rekla da ne odustanem i da napravim profil opet “treća sreća” – priča tinejdžerka.
Ne osvrće se na zle komentare

Planovi za budućnost su mi da završim školu i da postanem najpoznatija frizerka u Srbiji, i da uspijem još više na društvenim mrežama. Naravno, jako bih voljela da se bavim i poslovima koji su usko povezani sa mrežama, jer to je takođe ono što jako volim – objašnjava Georgina.
Ova mlada djevojka ima važnu poruku za sve koji su u sličnoj ili istoj situaciji kao i ona.

Poruka za sve ljude koji su u istoj situaciji kao ja je da ne odustaju od svojih želja i ciljeva i da se ne brinu. Ako su u hraniteljskoj porodici to je najlepša stvar na svijetu i da se ne obaziru na ružne riječi sto govore, jer njih će uvijek biti. Nije istina ako si Rom ili neke druge nacionalnosti da ne možeš uspjeti u životu, uz malo truda sve je moguće vjerujte mi – poručuje Georgina.
Pored snimanja i želje da postane frizerka, Georgina ima još želja ali i talenata

Ostajem nasmijana i pozitivna jer znam ko sam i koliko vrijedim, a i najviše obraćam pažnju na pozitivne komentare, koje dobijam svaki dan. Moj život u hraniteljskoj porodici je predivan. Presretna sam što sam tu gdje sam jer mogu da se školujem i živim normalan život. Drago mi je što sam okružena ovim predivnim ljudima i prijateljima, koji mi pružaju ljubav i podršku svaki dan. Nekad je bolje biti u hraniteljskoj porodici nego sa pravim roditeljima, ukoliko oni nisu sposobni da ti pruže normalan život. Takođe hoću da se zahvalim Danieli Sladić na svemu i da joj kažem javno da je volim najviše na svijetu – poručuje Georgina sa osmjehom.
Ističe i da zna da crta te da se trudi i da razvije talenat pjevanja što su joj isto velike želje koje su, kako kaže, dostižne jer uz malo truda sve je moguće.

Na loše komentare ne obraćam pažnju. jer to pišu djeca koja su nevaspitana i nemaju svoj život. Dobri komentari me stvarno oraspolože jer vidim da me neko podržava.

crna-hronika.info