Četiri muškarca tukla devojku na ulici, a onda je naišao Andrej, bivši UFC šampion u teškoj kategoriji

Region

Četiri muškarca tukla devojku na ulici, a onda je naišao Andrej, bivši UFC šampion u teškoj kategoriji

Beloruski MMA borac, Andrej Arlovski, bivši šampion teške kategorije UFC-a, objavio je u videu kako je pretukao četiri nasilnika koji su fizički zlostavljali devojku na ulici u Londonu.

On se zatekao na licu mesta nakon što je izašao iz restorana.

– S porodicom sam izašao iz restorana. Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario devojku, omotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio je za kosu. Izgledalo je kao da želi da je udari kolenom u lice.

– Došao sam do njih i rekao: “Srećna vam Nova godina, što to radite?” Jedan od njih mi je rekao da se ne mešam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s leve strane i udario me tako da me zakačio po uvetu. Nisam oklevao, odgurnuo sam ga, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao devojku. Desnim aperkatom sam to uradio. Nastala je tuča, a oni su ubrzo pobegli. Čak je i moja supruga bila spremna da ih napadne. Hteo to ili ne, morao sam da intervenišem, I sina učim da brani slabije – poručio je Arlovski, koji je dodao i da je policija samo stajala sa strane i nije reagovala.

Arlovski ima 43 godine, rođen je u Minsku u Belorusiji, a u karijeri je ostvario učinak od 34 pobede i 21 poraza. Najveći uspeh mu je to što je postao šampion teške kategorije UFC-a 2004, prvo kao privremeni, a kasnije i zvanični šampion tokom 2005. godine.

dijasporainfo.net