Momci Me Jure Više Nego Moju Unuku: Kada FITNES BAKA (64) Uđe U Teretanu Svi Se Okreću

Zanimljivosti

Momci me jure više nego moju unuku: Kada FITNES BAKA (64) uđe u teretanu svi se okreću

Lesli se na Instagramu uspešno bori za pažnju sa mnogo mlađim influenserkama

Da nikada u životu nije kasno za nove početke svima je jasno pokazala jedna Australijanka koja je sa 48 godina postala lični trener, a posle samo godinu dana pobedila na fitnes takmičenju, piše britanski Miror.

Lesli Maksvel (64) iz Melburna je baka koja je bukvalno opsednuta vežbanjem, a kaže da privlači više muške pažnje od svoje 19-godišnje unuke.

Ima gotovo 75.000 pratilaca na Instagramu gde se redovno hvali svojom neverovatnom linijom. Pošto je velika motivacija svojim pratiocima, podelila je sa njima nekoliko saveta kako se ne ugoje za praznike.

Ona podstiče na izbegavanje gomilanja prazničnih kilograma, zamenjujući slatke i prazne poslastice jelima sa visokim udelom proteina, zaobilaženjem zašećerenih pića i treningom posle božićne večere sa porodicom i prijateljima.

– Moji saveti za jelo tokom božićnog razdoblja bili bi da jedete više piletine, a ne kolača. Jedno od toga je protein, dok se drugo razlaže u šećer. Rekla bih da ostavite bezalkoholne sokove i vino jer su to prazne kalorije i obično se pretvaraju u meku telesnu masnoću – rekla je Maksvelova.

Influenserka takođe preporučuje da napravite kratku pauzu između obroka, a ne da se utapate u hrani.

– Nema potrebe da jedete sve što vam se nudi. Ako ste završili s obrokom i ponudi vam se još hrane, jednostavno pričekajte malo. Osećaj potrebe za prejedanjem obično nestaje – kaže ova baka, koja se takođe pohvalila da joj se redovno udvaraju muškarci od 18 godina.

Ona svima takođe savetuje da šetaju malo posle obroka.

– Brzo hodanje može da pokrene svaki mišić u vašim nogama i gluteusima, a takođe je odlično za vaše trbušne mišiće – kaže Lesli. (objektiv.rs)