ZLOSTAVLJANA DJEVOJČICA S TUMOROM JE SVIMA POKAZALA DA JE NIŠTA NE MOŽE SLOMITI

Zanimljivosti

Upravo ćete upoznati nevjerojatno hrabru malenu djevojčicu s rijetkim tumorom koja je svima pokazala da je ništa ne može slomiti.

Lindsay se jako dobro sjeća dana kada je rodila svoju kćer, Autumn. Još uvijek može čuti liječnike i medicinske sestre kako zamuckuju i trče nakon što je rodila.

Vikali su: „O Moj Bože.“

To su činili jer je Autumn rođena s tumorom koji je vukao prema dolje desnu stranu njezinog lica zbog čega joj je koža isto padala.

Kako je rasla, tako je rastao i tumor.

Liječnici su joj dijagnosticirali neurofibromatozu tipa 1 (NF1), genetski poremećaj koji uzrokuje pojavu benignih tumora na živcima te abnormalnu pigmentaciju kože.

Autumn trenutno svaki dan uzima lijekove za smanjenje tumora, a Lindsay kaže da je napredak vidljiv unatoč manjku istraživanja o toj vrsti tumora.

Autumn, koja sada ima 10 godina, se već naviknula na redovne posjete liječniku, zlostavljanje i neugodu… no i dalje je ostala jako hrabra.

Druga su ju djeca nazivala užasnim imenima kao „čovjek-slon“ i „grbavac“, ali je ona naučila prijeći preko te okrutnosti i živjeti svoj život pozitivno, s ljubavlju i podrškom.

Na snimci u prilogu možete upoznati tu fantastičnu djevojčicu.

: NoviZivot