‘Suprug I Ja Smo Se Zaljubili U Istu Ženu, Sad Živimo Zajedno’

Zanimljivosti

‘Suprug i ja smo se zaljubili u istu ženu, sad živimo zajedno’

Poliamorija je valjan oblik odnosa i nema ništa loše ili nemoralno u tome. Imamo slobodnu volju, svoj identitet i svoju ljubav, koja je jednako lijepa kao i ljubav između dvoje partnera, kaže Rosie Nagovještaj ljubavnog trokuta počeo se stvarati 2018. godine kada je Rosie Haley (24) iz Brisbanea u Australiji suprugu priznala da je bise*sualka te da bi voljela biti bliska sa drugim ženama.

Dva mjeseca kasnije, u svibnju, Rosie i suprug Ty (23) upoznali su Keneshiju Petty (23) na Tinderu i oboje se zaljubili u nju, ali i ona u njih. Na kraju su se toliko zbližili, da su odlučili zajedno živjeti, postali su nerazdvojni.

Rosie je čak zaprosila Keneshiju dok joj je suprug bio kao pripadnik obrane raspoređen na Bliskom istoku. On je prosidbu pratio putem Skypea. Kada je došao kući, i on ju je zaprosio. Kažu da će se svo troje vjenčati sljedeće godine, no nisu pojasnili kako to planiraju izvesti i smatra li se takva zajednica legalnom.

– Poliamorija je etička, autentična ljubav koju svatko od nas potiče i podržava. Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumijevanja, više ohrabrivanja – kazala je Keneshia.

– Živjeti ovako zajedno nije niti teško ni lagano. Bilo je puno prilagodbi, kompromisa i otkrivanja kako staviti sve moje stvari u ormar namijenjen za dvoje – dodala je.

Prosidbe je, kaže, nisu iznenadile. Na dan kada je on kleknuo, a ona pristala, već su svi troje bili u kupovini stvari potrebnih za ‘veliki dan’.

– Kada se spustio na koljeno i zamolio me da mu budem supruga, srce mi je stalo. Rekla sam mu da ću se udati za njega svaki dan bude li to tražio – prisjetila se.

Rosie nije bila ljubomorna već sretna što će ih biti više i što će imati još nekoga uza sebe.

– Bila sam nevjerojatno nervozna prije nego sam je ja pitala da se uda za mene. Planirala sam to mjesecima i odlučila čekati njezin rođendan – rekla je Rosie i dodala da se njezinoj obitelji ovakav aranžman nikako ne sviđa te da neće prihvatiti Keneshiju.

– Poliamorija je valjan oblik odnosa i nema ništa loše ili nemoralno u tome. Svi se volimo, jako puno. To nije nekakav se*sualni, religijski ili neki drugi kult općenito. Imamo slobodnu volju, svoj identitet i svoju ljubav, koja je jednako lijepa kao i ljubav između dvoje partnera – dodala je, a prenosi The Sun.(24sata.hr)