Tviter se obrušio na NOVO LICE MARIJANE VELJOVIĆ: Upoređuju njene fotke od pre nekoliko godina i razlika je stvarno DRAMATIČNA

Showbizz

Za ljubitelje tenisa vest dana je da je španski teniser Rafael Nadal eliminisan sa Australijan Opena, izgubivši u drugom kolu turnira od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda, a srpskoj publici posebno je bio zanimljiv trenutak kada se na terenu raspravljao sa “čeličnom Srpkinjom” Marijanom Veljović.

Naime, Marijana je bila sudija na ovom meču, što nas ni ne čudi s obzirom da uživa ogroman autoritet u svetu belog sporta. I dok se njene sudijske odluke nikada ne preispituju, to pak nije slučaj sa fizičkim izgledom 35-godišnje brinete.

Nakon što su Marijanini snimci i fotografije sa ovog meča obišli svet, srpski tviteraši obrušili su se na poznatu Kragujevčanku, tvrdeći da je promenila lični opis estetskim intervencijama.

Razlika između svežih Marijaninih fotografija i onih od pre nekoliko godina je zaista primetna, a ona se najverovatnija odlučila za proceduru botoksom, te je ubrizgavala hijaluron u pojedine tačke na licu poput usana i jagodica.

Šteta devojko, šteta. Ali, ako si ti srećna…”, “Bila je lepa kao anđeo”, “Čemu ovo”, “Šta lepa žena uradi sebi, zašto bre?”, “Zašto žene ovo sebi rade?! Žalosno…”, “Bila je lepša i simpatičnija pre operativnih zahvata”, “Kako je bila lepa. a sada je nekako neobična”, “A na slici levo ko Dženider Lopez…prelepo dete, šta učini od sebe”, neki su u moru sličnih komentara.

zena.blic.rs