Prerastao mamu: Dara Bubamara ponosno pokazala sina, Kosta govori tri jezika i želi da bude slavan FOTO

Showbizz

Sin Dare Bubamare Konstantin Kesić uspešno je završio prvo polugodište, pa je ponosna majka odlučila da ga za raspust časti jednim lepim putovanjem. Trenutno uživaju u čarima Dubaija, a ujedno su iskoristili priliku da obiđu znamenitosti u pustinjskom predelu koji okružuje grad. Egzotičan izlet, naravno, zahteva i egzotičnu nošnju, pa je pevačica turbanom zaštitila glavu od sunca, dok je dečak stavio kariranu maramu.

Sin Dare Bubamare je prošle godine napunio 13 godina i već sada je primetno viši od svoje mame, koja ne voli da ga preterano eksponira u medijima, iako o njemu rado govori.

− Kosta je moj najveći uspeh u životu. Ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš ‒ kaže Dara Bubamara, koja je sa Kostinim tatom Milanom i posle razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

− Izrastao je u lepog, dobrog i vaspitanog dečaka, koji nije bahat, već je skroman. Nema na koga ni da bude iskvaren. Dobar je đak, trenira – ide na vaterpolo i atletiku. Sportskog je duha i često mi govori: „Mama, hoću da uspem zbog tebe i tate‟. Želi da postane slavan fudbaler.

Mnogi su primetili da pevačica iz Novog Sada poslednjih godina izgleda bitno drugačije nego na početku karijere, a ona voli da naglasi da najviše radi na pozitivnoj energiji.

− Imam strašno mnogo samopouzdanja. Ljudi vole moju dobru ludu energiju. Kosta mi kaže: „Mama, znaš li zašto tebe vole? Zato što si jedna duša.“

hellomagazin.rs