Pohvalila Se Da Ustaje Svako Jutro U 4:30 Da Joj Muž Ne Bi Išao Gladan Na Posao, Pa Se Pokajala…

Zanimljivosti

Pohvalila se da ustaje svako jutro u 4:30 da joj muž ne bi išao gladan na posao, pa se pokajala…

U jednoj Facebook grupi o domaćicama, Brooke Smith iz Australije objavila je: “Ne idem u krevet dok svima ne pripremim obrok za drugi dan, odeću, dok kuća nije čista i sudovi oprani. Katkad idem u krevet u 21, a ponekad u ponoć, ali uvek ustajem u isto vreme – 4 i 30, kako bih napravila doručak mužu i skuvala mu kafu, a onda popila svoju šaljicu i oprala kosu u miru i tišini, ostrenirala, meditirala i spremila se za dan.

Srećna mama znači i srećna porodica. Činite ovo čak i kada se osećate lenjo i bićete zadovoljni ostatak dana.” Dok ovaj sistem savršeno funkcioniše za Brooke, žene su pokrenule lavinu komentara u kojima se izjašnjavaju da to ne smatraju ispravnim.

“Lepo je to što radiš, ali u mom braku smo jednaki. Muž radi ceo dan, pa i dalje čisti, kuva i brine o deci.”

Druga je rekla: “Moja mama radila je ovo isto za mog tatu, ali on je rođen 1929, a ona 1931. godine. Moj suprug sam pere odeću, deca sama prave doručak.”

Brooke nije dugo trebalo da odgovori: “Uvek postoje pozitivni i negativni komentari, a mnogo žena misli da živim kao u pedesetima i da ne bi trebalo takve stvari činiti za supruga. Smatram, ako neko radi na suncu ceo dan, da je najmanje što mogu učiniti da mu skuvam i očistim. Mislim da smo srećnija porodica baš zbog tih tradicionalnih stvari koje negujemo”, piše LadBible.

Uprkos gomili ljudi koja se ne slaže sa Brooke, kapiramo da svako treba da živi onako kako želi i da to što se stvari koje nju čine srećnom ne poklapaju sa vrednostima većine ne treba da joj se prebacuje, niti na to bilo ko ima pravo.

(Virealni.online)