Medicinska sestra posvojila sina svoje pokojne pacijentice i odgaja ga kao svoje dijete

Zanimljivosti

Divna medicinska sestra posvojila je sina svoje pokojne pacijentice kada je imao 8 godina i odgaja ga kao svoje vlastito dijete.

Za mnoge medicinske sestre se kaže da su anđeli u ljudskom obliku, a to se pokazalo točnim u slučaju onkološke sestre Tricie Seaman koja je uvelike utjecala na živote svojih pacijenata.

Kada je umiruća pacijentica Trish Somers prvi put stupila u kontakt s medicinskom sestrom Seaman prije osam godina u bolnici u Harrisburgu, osjetila je suosjećanje i milost koju je medicinska sestra imala. “Prije nego što je išta rekla, osjetila sam utjehu. Bilo je gotovo kao da je netko stavio toplu dekicu na mene”, rekla je Trish.

Govoreći o njihovoj povezanosti, Trish je rekla: “Nikad prije nisam osjetila nešto slično niti bilo kakvu drugu povezanost s bilo kim drugim.” To je razlog zašto je naziva anđelom.

Pacijentici je otkriven rak u terminalnoj fazi
Tragično, Somers je saznala da je njezin rak u terminalnoj fazi i bila je zabrinuta jer je bila samohrana majka 8-godišnjeg sina Wesleyja.

Prisjećajući se vremena kada je Trishi objavila vijest o svojoj dijagnozi raka, ona ju je upitala: “Možeš li uzeti mog sina? Hoćeš li ga odgajati ako umrem?”

Njihova situacija natjerala ih je da se zbliže, a njezin suprug i obitelj pristali su odgajati Wesleyja kao vlastitog sina. Ubrzo je Trish preminula i od tada je prošlo osam godina.

Posvojeni dječak sada ima 16 godina
Sada Wesley ima 16 godina. Majka mu je prije smrti kupila poklone za kasnije otvaranje, a nedavno je to bio i privjesak za ključeve, za vrijeme kada će dobiti svoj prvi auto.

Timski rad medicinske sestre i pacijenata se isplatio i Wesleya obitelj odgaja kao pravog učenika i voljenog sina.

“Mislim da je to bila jedina stvar koju je mogla smisliti učiniti. I svakodnevno sam zahvalan što je donijela tu odluku” – rekao je Wesley. “On je izuzetan. Ali najvažnije je da samo ima tako divno srce”, rekla je Seaman.

Učimo iz nesebičnog čina dobrote koju je medicinska sestra Seaman pokazala svojoj pacijentici, gospođi Somers, i njezinu sinu te budimo Isusove ruke i noge ovom svijetu.

novizivot.net