ZATEKLA MUŽA S LJUBAVNICOM PA UZELA KAMEN U RUKE: Žena napravila HAOS NASRED ULICE! Kad je čula S KIM JE VARA, pao joj MRAK NA OČI

Zanimljivosti

Društvene mreže preplavili su snimci nedavno zabeleženi u meksičkom gradu Sijudad Viktorija, a na njima je ispred Univerziteta Migel Aleman došlo do ljubavne drame nakon što je jedna gospođa uhvatila svog supruga u prevari.

Portal El Universal preneo je informaciju da se neverni muškarac zaigrao s nekom učenicom, navodno dvadeset godina mlađom devojkom, čije su školske kolege izjurile na ulicu kada je otpočeo sukob.

Kako se vidi na snimcima, besna žena najpre je tražila od supruga da izađe iz automobila i preprečila mu put, a situacija je eskalirala kada joj je neka devojka u ruku ugurala poveći kamen.

Tada je počela da udara po šoferšajbni i grebe automobil, da bi koju sekundu kasnije ipak odustala i napustila mesto incidenta.

Više meksičkih medija prenelo je da se muškarac upustio u vezu sa srednjoškolkom, a portal Tunota preneo je nezvaničnu informaciju da su ženu o prevari obavestili upravo učenici nakon što su primetili da njihovu školsku drugaricu gotovo svakodnevno dovozi i odvozi.

(Kurir.rs)