Milan Kalinić rekao da Jovana Jeremić nije za televiziju, ona mu odmah odbrusila: „On bi da kroti žene poput mene“

Region

Nije mu ostala dužna.

Poznati voditelj Milan Kalinić godinama vodi emisije zabavnog karaktera, a za sve to vreme nije ulazio u sukobe sa kolegama.

Ovog puta, Kalinić je u emisiji „Balkan info“ izneo mišljenje o „kontroverznoj koleginici“ i tom prilikom dodao da mu nije jasno zašto radi na televiziji. Kao objašnjenje izneo je problem u društvu koje sa nestrpljenjem čeka svaku novu emisiju Jovane Jeremić.

„Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima. Mi bismo bili svi u pravu kada bi ona radila na televiziji, ali da nju niko ne gleda i ne želi da dođe u goste. Onda bismo se zapitali: ‘Ko ovoj daje prostora? Šta je bre ovo?’. Ne, nego ona ima najgledaniju emisiju. Kod nje dolaze svi. Nije problem u njoj, nego je problem u nama, jer je gledamo i dolazimo kod nje u emisiju. Svi argumenti tu padaju u vodu. To smo mi, to nama treba“, istikao je Kalinić, pa dodao:

„Ko sam ja da tu nešto zameram? Je li ona najgledanija? Je li to narod želi? Ko sam ja da onda kažem bilo šta, ćutaću i to je to. Nemojte onda ništa da se čudimo i imamo visoko mišljenje o sebi, kada je to to“, zaključuje Milan Kalinić u emisiji „Balkan Info“.

Jeremićeva je u svom stilu odgovorila na ove prozivke, te kazala da ne želi da se svađa sa Milanom jer ga smatra zaboravljenim od strane publike.

„Sa njim neću ulaziti u rat, jer ne želim da mu dižem cenu. Neću da ga vraćam na scenu, on je odavno zaboravljen. Uhvatio se mene i mog imena da bi sebi digao rejting. Milan voli ekstravagantne i kontroverzne žene. Takvi se lože na mene. On bi želeo da kroti žene poput mene, koje su jake ostvarene i stabilne, ali to je nemoguće“, kazala je Jovana za „Kurir“.

Jovana tvrdi da joj je priznanje odao time što je čak pet minuta govorio o njoj u emisiji, kao i da je narod Srbije prepoznao kvalitet njenog rada.

nova.rs