Svekrva Nikoleta je rekla svoje: Evo šta majka Duška Tošića misli o snaji Jeleni Karleuši i o njihovom razvodu

Showbizz

Odnos između fudbalera Duška Tošića i pevačice Jelene Karleuše česta su tema za pisanje medija, a njihovi promenljivi porodični odnosi ne prestaju da intrigiraju domaću javnost.

Sve oči uprte su u njih, nakon objave o razvodu baraka, ali su očigledno odustali od brakorazvodne parnice. Prati se svaki njihov korak, izjava i fotografija, kako bi se saznao neki detalj više, a ono što mnoge zanima jeste i kakav odnos majka Duška Tošića, nakon svega, ima sa za sada zakonitom snajom Jelenom Karleušom.

Naš nekadašnji reprezentativac detinjstvo je proveo u malom selu Orlovat kod Zrenjanina, u kući punoj ljubavi, a sa malo finansijskih sredstava potrebnih za život. Duška su roditelji zbog siromaštva morali da ga pošalju u Dom za nezbrinutu decu „Angelina Kojić Gina“, tj. u internat te ustanove, gde je učio školu a i ujedno trenirao fudbal. Od fudbala je uspeo da zaradi milione, tako da danas živi u izobilju. Duško je posebno vezan za svoju sestru Katarinu i majku Nikoletu koje imaju posebno mesto u njegovom srcu.

Njegova majka, sa kojoj ima poseban odnos, iako je mogla da dođe u Beograd i živi blizu sina, snaje i unuka, ipak je odabrala da i dalje vodi skroman život i da ne napušta svoje selo, u kome za nju meštani imaju samo lepe reči.

Pošto su brak Duška i Jelene i njihova prepucavanja već duže vreme omiljena tema u medijima, postavlja se pitanje kako svi ti novinski napisi utiču na Nikoletu, koja se nikada nije oglašavala u javnosti.

Duškova povučena i skromna majka, koja ceni svoj ali i mir svog sina, iz poštovanja prema svojoj porodici rešila je da se u njihov odnos ne meša. Ono što je jedina istina, jeste da obožava svoje unuke, i vreme u svojoj kući provodi željno iščekujući kada će joj doći sin i ćerka sa svojim naslednicima.

Izvor: story.rs