SKANDAL U CRKVI: Časne Sestre Zatrudnile, A Niko Ne Zna Ko Su Očevi!

Zanimljivosti

Ova vijest buknula je na svim internet portalima i izazvala veliki skandal. Zahvaljujući internetu danas smo u prilici da čitamo razne vijesti iz cijelog svijeta, te da iz minuta u minut pratimo gdje se šta dešava. Ovo je velika prednost u odnosu na prošlost, kada smo znali vijesti samo iz naše okoline.

Dovoljno nam je da u toku dana nekoliko puta prelistamo naslovne strane i biti ćemo upoznati sa svim vijestim iz regiona i svijeta. Svjedoci smo da u svijetu vidimo mnogo čudnih događaja, a sada smo za vas pripremili jedan takav, gdje smo ubijeđeni da nikada ne biste ni pomislili da se ovako nešto dešava.

Iz Rimokatoličke crkve, procurile su vijesti kako su dvije časne sestre ostale u drugom stanju dok su bile na misionarskom putu u Africi, a koji je trajao 29 dana. Niko nije znao šta se dešava, da bi one kada su se vratile sa puta počele se žaliti na bolove u stomaku , te da osjećaju mučninu i imaju nagon na povraćanje.

Ljekari su im napravili nekoliko pretraga, da bi se pokazalo da su u drugom stanju. Na to niko nije ni pomišljao, te im je bila i posljednja opcija. Oglasio se odmah i gradonačelnik Napulja, koji je istakao kako mu je zaista krivo i žao što su ovakve vijesti dospjele u javnost.

Obje časne sestre su iz Italije, jedna iz Mesina, a druga sa Sicilije, bile su omiljene u grupama, ali niko još uvijek ne zna zašto su se ovako ponašale.

glasregije.com