OŽENIO 30 GODINA MLAĐU PEVAČICU I DOVEO CELU ESTRADU NA SVADBU: O RAZLICI Su Svi Brujali, A Ovo Je POZADINA SVEGA

Zanimljivosti

Nedavno smo pisali o tome da je takmičarka “Zvezda Granda” progovorila o svom izgledu. Naime, njoj ne prijaju komentari na račun toga što je mršavica.

– Smatram da moja trenutna kilaža od 42 kilograma nije zdrava, to je i te kako za lečenje, a ne za pohvalu jer sa tom kilažom ne mogu da se borim ni sa bakterijama niti naš imuni sistem može da fukcioniše normalno. Niti možemo da radimo svoj posao normalno jer sa malo kilograma sve nam je napornoi teško, tako da smatram da mi treba još 6 ili 7 da se vratim u normalu – ispričala je.

Kako tvrdi, stres i brz život doveli su je do zdravstvenog problema sa kojim se sada bori budući da je na ivici anoreksije.

azlika vidljiva, ali ljubav cvetafoto: Printscreen Instagram/zorana.simeunovic
– Jako puno stresa, ali kada pogledam šta sam na kraju dobila kažem sebi da to tako treba i nije mi žao što sam se toliko cimala i nervirala jer sam zaista uživala dok sam radila ovaj album – objasnila je za Grand online, a sada je ponovo šokirala javnost.

Kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi, pre nekoliko godina oženio se mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime.

2018. godine su napravili svadbu na kojoj je bilo pola estrade. Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Viki Miljković, Stoja, Mile Kitić, Jana, Vesna i Đole Đogani, Cvijetin Nikić, samo su neka od imena pevača koji su se u tada okupili da proslave venčanje poznatog kompozitora i tekstopisca.

Svadba godinefoto: Print Screen Youtube/Paparazzo Lov // DNK
Čovek čiji autorski rad stoji iza hitova kao što su “Za nas kasno je”, “Bela ciganka”, “Okovi”, “Sama i nervozna”, “Kraljica trotoara”, “Nema ništa, majko, od tvoga veselja” i nebrojeno drugih pesama koje su ušle u istoriju popularne muzike, odlučio je da prvi ples sa svojom suprugom odigra uz pesmu “Kafanska pjevačica” koju je za mladence specijalno otpevao Emir Habibović. Uz pratnju orkestra Miše Mijatovića za mladence je potom zapevala Ana Bekuta koja je autoru svojih brojnih hitova poželela mnogo sreće u braku, a nešto kasnije mikrofona se latio I kralj folka pokojni Šaban koji je propraćen ovacijama prisutnih.

Uz dobru muziku i lepo raspoloženje mladenci su dočekali zoru sa gostima, među kojima su bili i kum, producent Aleksandar Kobac, čuveni muzičar Mića Nikolić, kompozitor Saša Nikolić, pevačica Nadica Ademov i mnogi drugi prijatelji i saradnici.

Supruga poznatog kompozitora Stevana Simeunovića otkrila je jednom prilikom da joj je neostvarena želja da bude učesnik u takmičenju “Zvezde Granda”.

Tom prilikom otkrila je i da je razlog što se nije prijavila- njen muž.

– Znate šta je šteta? Ne daju mi da idem u “Zvezde Granda”! Kada me je suprug pitao kada ću da nastavim sa muzikom i do kada će da traje tvoja pauza, ja sam rekla do “Zvezda Granda”. Rekao mi je odmah “Zorana, molim te, stvarno ne bi bilo fer”. Bila sam jako tužna, ali sam shvatila da zaista ne bi bilo fer prema drugim takmičarima zato što bi svi smatrali da imam prednost jer sam supruga kompozitora. Rekao mi je samo da izdam album i da će sve biti okej- ispričala je Zorana.

Mlada Zoranafoto: Printscreen Instagram/zorana.simeunovic
Zorana je nedavno objavila pesmu koju je snimila sa Anom Bekutom, i izazvala veliku pažnju medija, te zaključujemo da joj ovo takmičenje za afirmaciju nije bilo potrebno.

Podsetimo, par koji je, uprkos razlici od 30 godina, veoma skladan i složan, nagrađen je nedavno u Nišu priznanjima koja nose imena Car Konstantin i Carica Teodora – on je dobio nagradu za dugogodišnji rad na estradi, a Zorana za otkriće godine.

glasregije.com