Niko Ne Zna Kako Se Žika Jakšić Pravo Zove: Hvali Se Da Je Srbin, A Evo Kako Mu Piše U Rodnom Listi…

Region

Među najpoznatije voditelje na našim prostorima svakako da se ubraja i Žika Jakšić, koji je svoju slavu dostigao kao voditelj u muzičkom takmičenju ”Zvezde Granda”. Tu je započeo svoju karijeru 2003. godine, a danas možemo da ga vidimo u emisiji ”Nikad nije kasno”, koja se također snima u sklopu Grand produkcije.

Iako su ”Zvezde granda” daleko najgledanije, emisija koju vodi Žika je za stariju publiku i pomaže im da se takmiče za svoj uspjeh. On je taj koji svojoj harizmom i kulturnim, lijepim ponašanjem dodatno uljepšava emisiju i pomaže takmičarima da što bolje pokažu svoj talenat.

Pored toga, mnogi vide kako se on ponaša prema takmičarima, pa se upravo zbog toga odluče prijaviti za učešće u emisiji. Sa ovom emisijom započeo je 2015. godine, jer je želio da i starijim osobama da šansu da se takmiče u muzici, a i sam je poznavao veliki broj onih sa muzičkim talentom.

Obzirom da smo sada napomenuli da je upitno njegovo ime , zanima nas da li neko od vas zna kako se Žika zaista zove!?
Naime, kako smo saznali njegovo krsno ime je Saša, a on nikada ga nije spomenuo. Međutim, kada je bio mali roditelji su ga sve zvali Aco, a kroz djetinjstvo je dobio i nadaimak Žika, kojeg danas ponosno ističe!

Jeste li znali da Žika ima drugo ime, ili ste zaista mislili da se on ovako zove!? Pišite nam svoje mišljenje u komentare!

glasregije.com