Kakvi monstrumi žive među nama: Udavio djevojku a potom postavljao srceparajuće objave na društvenim mrežama

Zanimljivosti

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da se borila sa ubicom.

Ivana Krivokapić (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir G. zbog ljubomore, prenosi Blic.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana prije nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

– Kada je preminula on je zaključao stan i ključ ponio sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije – navode iz Tužilaštva.

Tijelo ubijene studentkinje, podsjećamo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da se borila sa ubicom.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odmah je pokrenulo istragu protiv Jetimira G. zbog sumnje da je Ivana K. ugušena davljenjem.

Inače, bizarna je činjenica da se Jetmir G. redovno se oglašavao na društvenim mrežama nakon ubistva i pronalaženja tijela nesretne studentice, glumeći ucviljenog momka i objavivši niz srceparajućih i uzemirujućih postova.

– Anđele moj. Znam da nije dobro da mračim, jer vjerovatno me gledaš sa neba, pa vjerovatno želiš da i meni bude lakše. Ja želim da tebi bude još lakše dok ti ideš u raj. Ali to sam ja, tvoj planinski čovjek kog si sanjala već godinama, nije nam se dalo da se još jednom vidimo na lijepim tvojim omiljenim Prokletijama. Neka ti je laka crna zemlja, Miko moj. Uvijek sam te volio i voljeću te do kraja života. Zbogom – jedan je od Jetmirovih postova.

Inače, osumnjičeni Jetmir G. je odmah nakon ubistva napustio Srbiju, a sumnja se da je trenutno u Crnoj Gori.

(DEPO/PORTAL/jk)