Hvali Se Milionima, A Kao Dijete Jela Bajati Hljeb Od 3 Dana! U Plastičnom Koritu Se Kupala, A Danas U Đakuziu!

Zanimljivosti

Naša estrada je mnogobojna , ali veoma mali broj je onih koji su uspjeli nešto da stvore, odnosno koji kao mladi nisu imali apsolutno ništa, a danas mogu da uživaju u plodovima svog rada. Tokom svoje karijere zaradili su ogromne novce, obezbjedili sebi stambeno pitanje, a poslije toga počeli i luksuzno da žive i da se razbacuju sa novcem.

Takav je bio i pokojni Džej Ramadanovski koji je uvijek cijenio ono što je postigao svojim trudom i zalaganjem. Bio je jako zahvalan na svemu što je imao, a obzirom i da je znao kako je to kad se nema , on je često pomagao siromašnima.

I Seka je jedna od tih koji su morali započeti sve od nule. Ona i njeni roditelji su izbjegli iz Zvornika, odnosno iz Bosne i Hercegovine kada je počeo rat, a onda su počeli živjeti u okolini Šapca. Živjeli su u jednoj sobi, a u njoj nije bilo ni dovoljno kreveta za sve. Dešavalo se nekoliko puta da je Seka prespavala u školi, a jedino je njena majka radila i zarađivala za cijelu porodicu.

Otac joj je bio alkoholičar i sve novca što bi našao u kući, trošio bi na alkohol i opijao se. Tokom ljeta bi se kupali vani u plastičnom koritu, čak i kada su malo porasli i nisu bili za toga. Seka je sa četrnaest godina počela nastupati po kafanama i zarađivati prve novce. Tako je njena karjera krenula uzlaznom putanjom i danas je uspjela da bude jedna od najpopularnijih na našim prostorima.

Seka danas dosta radi i mnogo zarađuje, napravila je veliko bogatsvo te svojoj djeci omogućila lijep i lagodan život, a ne onakav kakav je ona imala.

glasregije.com