Ljubavnica Mu Može Biti Unuka: Naš Poznati Pjevač Uhvaćen Sa Mladom Pjevačicom – Procurile I Slike!

Region

Dosta ljudi je ubijeđeno da kada se vjenčaju počinju živjeti u jednoj sigurnoj zoni, ali često to na kraju ne bude tako. Iako su se zakleni na vječnu ljubav, da će biti zajedno u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti, desi se da neko od njih izađe iz te zone i pronađe drugog partnera. Tada počinju prevare, ali i pravi pakao.

U medijima posljednjjih dana možemo da vidimo jednu šok vijest, naime, kako sazanjemo Mitar Mirić ima ljubavnicu. Ovaj pjevač je godinama na javnoj sceni i o njemu se mnogo pisalo, ali svi su se iznenadili kada su saznali da je našao ljubavnicu, i to dosta mlađu od sebe.

Po pisanju njegovih fanova, riječ je o mladoj pjevačici Dragani, koja svako malo objavi sliku sa popularnim pjevačem. Na početku se nije mnogo pridavalo tome značaja, ali onda su počele da se sklapaju kockice i svi su shvatili da su oni u ljubavnoj vezi.

I na slikama koje Dragan objavljuje vidimo da su jako bliski, što ste i sami mogli da primjetite. Ona je u javnosti prepoznatljiva pod umjetničkim imenom Lepa Gaga, ali do sada nije potvrdila da li je zaista u vezi sa Mitrom ili ne.

Mitar je navodno bio jako ljut kada su počele da se pojavljuju ove informacije i istakao kako će tužiti sve medije koje iznose ovakve izmišljotine, a nama ostaje u narednom periodu da vidimo šta će se sve ovdje izdešavati.

glasregije.com