Kristinu Muž Dve Godine Varao Sa Njenom Sestrom: Kada Se Konačno Dokopala Dokaza, Usledio Je Veliki Obrt

Zanimljivosti

Kristinu muž dve godine varao sa njenom sestrom: Kada se konačno dokopala dokaza, usledio je veliki obrt

Priča Kristine Rodrigez (37) iz Rozarija koju je objavila na Fejsbuku privukla je pažnju nekih argentinskih portala, zbog epiloga trougla u koji je iznenada uvučena.

Kristina je napisala da je pre dve godine otkrila da se suprug Klaudio (40) tajno viđa sa njenom sestrom Blankom (34) koja je posle nekoliko neuspešnih veza rekla da bi volela da u narednom periodu bude sama. Muž joj je tada rekao da stvari između njih nisu kako joj se čini, ali se kasnije ispostavilo da je lagao.

– Moj život je uništen. Nisam mogla da zamislim da će mi dve najdraže osobe to učiniti. Do 2019. godine je sve izgledalo tako idilično. Klaudio i ja izgradili smo sve što imamo zajedno, bio je jedan od onih muževa za koje bi drugarice u društvu govorile da bi poslednji prevario svoju suprugu, odnosno mene. Kad je počela epidemija koronavirusa, pozvala sam sestru da bude malo s nama, da ne bi bila sama. Izgleda sam tu pogrešila, pošto su se oni ponovo približili jedno drugom. Zapravo nisu ni prestajali sa vezom – piše Kristina.

Aprila 2019. godine, Kristina je sestru i muža videla na obali obližnje reke kako šetaju zagrljeni.

– Vraćala sam se s posla drugim putem, želela sam malo da se kraj rečice nadišem svežeg vazduha. Kad sam ih videla, naivno sam pomislila da ju je zagrlio kao što bih je ja zagrlila, onako familijarno, blisko. Nisam ni znala da je došla u grad kod nas. Malo sam ih posmatrala i shvatila sam da sam izigrana. Uveče sam ih pitala o čemu se radi. Negirali su da su u tajnoj vezi. Pokazala sam im slike kao dokaz i tu je Blanka doživela mali nervni slom jer nije znala kako od stida prema meni da se odbrani s novim lažima. Uzela je torbu i otišla je svojoj kući. Klaudio me je ubeđivao da je to prolazna stvar i da se sažalio na nju jer je dugo usamljena, kao i da ne gaji nikakva osećanja prema njoj. Što je najgore, posle nekoliko dana obrađivanja mene, poverovala sam u to – piše Kristina.

Iako se sa Blankom nije čula, a ni videla od te večeri, Kristina je naredne dve godine verovala da će, šta god da se dešavalo između njenog muža i sestre, vremenom iščeznuti jer je sa Klaudijom imala “idealan brak”.

– Sa sestrom sam početkom epidemije koronavirusa obnovila odnos. Koliko sam bila naivna, čak sam je pozvala da mesec dana bude pod našim krovom. Ona mi je kad je došla govorila da je imala nekog muškarca s kojim je baš raskinula, stavljajući mi do znanja da je romansa sa Klaudijom bila glupost i prolazna stvar. U tih mesec dana izgleda su nepovratno učvrstili tajnu vezu. Ona se vratila kući, a mi smo nekih tri meseca nastavili da živimo normalno sve dok nisam otkrila u Klaudiovoj fioci oglicu koju nije kupio za mene. Pitala sam ga otkud ogrlica, a on se tu slomio i rekao mi da odlazi – istakla je Kristina.

Ona je dodala kako joj je Klaudio rekao da želi da započne život sa Blankom.

– Molio me je da ga razumem, pričao je gluposti o tome kako srce ne bira koga će voleti i slično, pripala mi je muka. Otkrio je da ju je tajno viđao pune dve godine, ne često, ali dovoljno da shvati kako je voli. Iste večeri je otišao. Blanka mi se još nije javila, a on je i zvanično prešao da živi kod nje. Kajem se što nisam obratila pažnju na neke sitne znake koji su mi sugerisali da me varaju. Obratite pažnju kada primetite čudne promene ponašanja kod partnera, očito da nisu slučajne – napisala je na kraju razočarana Argentinka.

(objektiv.rs)