MARKO ROKVIĆ IZVEO IZ PORODILIŠTA SVOJE PRINCEZE: Ponosna Mama Sara Dirljivim Rečima Naterala Mnogima Suze Na Oči (FOTO)

Showbizz

MARKO ROKVIĆ IZVEO IZ PORODILIŠTA SVOJE PRINCEZE: Ponosna mama Sara dirljivim rečima naterala mnogima suze na oči (FOTO)

Sin Marinka Rokvića, Marko Rokvić, izveo je u nedelju iz porodilišta suprugu Saru i ćerkicu Dragu. On je sa sinom Despotom došao po naslednicu, a Sara se potom na Instagramu oglasila svojim pratiocima.

– Dragi ljudi, evo nas troje nasmejanih i četvoro, usavano, da vam se javimo i iz sveg srca zahvalimo jer ste nam dane iza nas obojili porukama lepih reči, divnih želja, pažnje i ljubavi! Naša devojčica je odlučila da nam se pridruži 3.1.2023. u 6.18 sati i učinila da nam pucne još koji šav na srcu i da naš svet zastane na trenutak, pa nastavi da se vrti u pravcu u kom ona i njen brat budu poželeli. Još jedno veliko hvala ide svim zdravstvenim radnicima, jer su od prvog dana kada smo kročili na njihova vrata do momenta kada smo izašli bili tu za nas na onaj način kako svaka porodica, a posebno buduća mama i beba zaslužuju. Rekli su nam da će ostvariti sve naše želje i da ćemo izaći nasmejani, ali oni su prevazišli čak i to obećanje. Svima vam šalju pozdrave i srca. Draga, Despot, Sara i Marko. kurir.rs/blic