”Osjetio sam kako me Bog uhvatio”: Tinejdžer čudesno preživio pad s 15-metarske litice

Zanimljivosti

Ben Foster je čudesno preživio pad s 15-metarske litice, a kaže da je osjetio Boga koji ga je uhvatio i čvrsto držao.

17-godišnji dječak iz okruga Lincoln zahvalio je Bogu na spašavanju ove nedjelje ujutro nakon njegove, zamalo smrtonosne nesreće kod penjanja.

Ben Foster hodao je na stazom Cuivre River State parka s prijateljima kada je odjednom na 36-metarskoj uzvisini izgubio tlo pod nogama.

Rekao je da mu je život bljesnuo pred očima dok je padao 15 metara prije nego što je grana zaustavila njegov pad.

Zgrabivši svoj križ, Ben je izjavio: „Osjetio sam kako me Bog uhvatio i čvrsto me držao“.

Vatrogasci i bolničari spasili su Bena kod Frenchmanove uzvisine koristeći sustav užadi ne bi li spustili spasioce koji su nakon toga Bena sigurno spustili.

Njegova majka, Maria Branon, medicinska sestra, izjavila je za FOX da nije bila sigurna hoće li njezin sin ikada ponovno prohodati.

„Neka vrsta panike ušla je u mene“, rekla je Maria. „Zapravo sam zgrabila svoju ogrlicu s križem i počela se moliti: „ U redu Bože, pomozi mi, jer osjećam se bespomoćno“.

Kršćanska majka i sin kažu da njih dvoje nikada ne skidaju svoje ogrlice s križevima. Maria je gotovo pala s nogu kada je vidjela kako njezin sin hoda s bolničarima do vozila.

„Nitko nije očekivao da će on preživjeti taj pad“, objasnila je. „Očekivali su da nešto neće biti u redu s njegovom glavom, njegovim vratom…obavili su nekoliko snimanja, a liječnik hitne pomoći rekao je da je to čudo. Ne mogu vjerovati da on hoda. Ne mogu vjerovati da je preživio pad“.

Ben je slomio ključnu kost i završio s manjim ogrebotinama i modricama. Bejzbolski bacač rekao je kako ne može čekati da se oporavi i da se vrati u momčad.

„On je definitivno moje čudo od djeteta“, rekla je Maria, dodajući kako se nada da će park imati upozorenja o mogućnostima padova.

saznajemo.info