POSETIO RANJENOG DEČAKA STEFANA NA KOSOVU Učesnik rijalitija podelio fotografije iz bolnice: “Mi smo braća” (FOTO)

Region

Milan Janković Čorba, koji je poznat po učešću u rijalitiju “Zadruga”, posetio je danas povređenog dečaka Stefana Stojanovića, koji je ranjen juče, na Badnji dan.

Čorba je uvek ponosno isticao svoje poreklo sa Kosova i Metohije. Božić je tradicionalno proslavio u krugu svoje porodice na Kosovu, ali je našao vreme da poseti i ranjenog dečaka, za čije su zdravlje od juče zabrinuti mnogi.

Čorba mu je odneo praznični paketić i sigurno mu barem na kratko vratio osmeh na lice.

Slike sa Stefanom podelio je na svom Instagram profilu i za kratko vreme izazvao oduševljenje pratilaca.

– Hristos se rodi, mali! Srećan Božić! Mi smo tvoja nova braća – napisao je Čorba u opisu objave.

Mnoge poznate ličnosti odmah su ostavile komentare podrške ispod fotki, poput pevačice Ivane Peters, repera Predraga Miljkovića Korone, rijaliti učesnice Anje Todorović i drugih.

Stefan (11) i njegov rođak Miloš Stojanović (21) ranjeni su juče kada je na njih pucao Albanac dok su išli po Badnjake.

Osnovno tužilaštvo u Uroševcu zatražilo je od Osnovnog suda u tom gradu određivanje jednomesečnog pritvora osumnjičenom za ranjavanje dečaka i momka srpske nacionalnosti kod Štrpca, navodeći da je osumnjičeni sat vremena pre toga na Brezovici zbog gužve u saobraćaju pucao pet puta u vazduh. Tužilaštvo ističe da postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 6. januara, oko 14 časova, u selu Gotovuša, na teritoriji opštine Štrpce, namerno pokušao da oduzme život dečaku i momku.

blic.rs