Dva brata i sestra traže obitelj koja će ih posvojiti: Imaju samo jedan uvjet!

Zanimljivosti

Dva brata i sestra nadaju se da će zauvijek pronaći zajednički dom – obitelj koja će ih posvojiti. Imaju samo jedan uvjet!

12-godišnji blizanci, Canyon i Analea, zajedno sa svojim 14-godišnjim bratom, Justusom, žude za obitelji punom ljubavi koja dijeli njihovu kršćansku vjeru!

Život nije bio lak za Justusa, Canyona i Analeu. Ali ne možete ne osjetiti inspiraciju od ovo troje braće i sestara za posvajanje kada vidite njihovu pozitivnost unatoč teškim vremenima.

Izvor te vrste nade i ustrajnosti mora nedvojbeno potjecati iz njihove kršćanske vjere. Osim što se mole da ostanu zajedno tijekom posvajanja, ova slatka djeca se također nadaju da će njihov novi dom voljeti Isusa jednako kao i oni.

Dok Justus, Canyon i Analea odgovaraju na pitanja o svojim ciljevima za posvajanje, brzo možete vidjeti koliko su ta braća i sestre blizu toga. Dirljivo je vidjeti kako Canyon uskače i hvali se svojom sestrom dok ona objašnjava kako su joj dobre ocjene izvor ponosa.

Justus je stariji brat i prirodni zaštitnik blizanaca. A najviše je ponosan na to kako se izvukao iz loših vremena. On brine o svom bratu i sestri blizancima i očajnički želi da njih troje ostanu zajedno kroz posvojenje.

“Prilično želim biti u obitelji sa svojom braćom i sestrama i ljudima koji će mi dopustiti da budem ono što želim biti”, objasnio je.

Ova braća i sestre jako drže do svoje kršćanske vjere. I žele dalje rasti u svom hodu s Isusom. A to znači pronaći dom koji će podržavati i poticati njihova uvjerenja.

Znamo da Gospodin ima velike planove za ovu djecu. I molimo se da obitelj puna ljubavi uskoro primi braću i sestru u svoj dom te njeguje njihovu strast za Kristom!

saznajemo.info