Tragedija u domu Seke Aleksić uoči Božića: Pevačica predosetila loše vesti FOTO

Region

Popularna pevačica Seka Aleksić je pre 6. godina doživela strašnu tragediju uoči Božića. Naime, ona je na Badnji dan 2017. godine saznala tužnu vest o smrti oca Milorada Aleksića.

Otac Seke Aleksić preminuo nakon kraće bolesti
Već godinama popularna pevačica tuguje za ocem, a kako su ranije mediji preneli ona je očevu smrt predosetila. Otac Seke Aleksić je pre smrti uspeo da ispuni najveću želju, a to je da upozna unuka Jakova.

Kada smo se poslednji put videle pre tri nedelje, rekla mi je da je njen tata loše i da se plaši najgoreg. Govorila mi je da predoseća da će on umreti i da joj je drago što mu je ispunila najveću želju – da upozna unuka. On je bio veoma srećan kada se Seka porodila, jedva je čekao da vidi malog Jakova – naveo je izvor blizak Aleksićevoj.

Inače, popularna pevačica je u više navrata pričala o svom teškom detinjstvu. Kada je imala šest godina izbegli su iz Zvornika i preselili se u Banju Koviljaču.

– Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega – rekla je Seka Aleksić jednom prilikom i dodala:

Tata mi je sada pokojni i on je bio dobar čovek, ali postoje stvari koje su se desile i koje ne mogu da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je voleo da popije i bio je u stanju sve što zaradi da daje deci koja nemaju, da čašćava sve moguće ljude. Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona sada ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava. Posle toga otac odlazi u inostranstvo da radi i mi se nismo čuli jedno pet-šest godina. Ja sam odrasla uz očuha Milana, kojeg mnogo volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Išao je u nadnicu da bi meni zaradio za autobusku mesečnu kartu, da bih išla u školu.

paparazzo.rs