Svi muškarci žele izaći sa mnom – a kada im kažem koliko imam godina sve odmah pada u vodu

Zanimljivosti

Mnogi muškarci, pogotovo mlađi, žele izaći s njom, ali ubrzo odustanu kada im kaže koliko ima godina. Kažu da izgleda dvostruko mlađe, a zbog toga ju zovu i ‘pumom’ (starija žena koja zavodi mlađe muškarce)

Objavila je kratki video u kojem objašnjava što joj se zbiva i koje su dileme njezinih 125 tisuća pratitelja. U videu je rekla da se muškarci često povlače kad saznaju da ona zapravo ima 44 godine.

Muškarci me vole dok im ne kažem svoje godine… 44 – objašnjava. Njezin iznenađujući video na društvenoj mreži pratitelji su pogledali više od osam milijuna puta. Mnogi su bili oduševljeni njezinim otkrićem.

Prenijela je video snimak s natpisom: ‘Nitko ne želi pumu’. No, mnogi se nisu htjeli složiti s njom.

– Mislim da to nisu bili muškarci, sigurno poznaješ puno dječaka hehe, godine nisu ništa ako žena ima dobru osobnost i vjerna je sebi – rekao joj je jedan. ‘Dob je samo broj. Ono što je važno je tvoje srce’. dodaje drugi pratitelj.

Ali jedan čovjek ju je upozorio rekavši da će starost ipak predstavljati problem. ‘Ti im se sviđaš, ali razmišljanje o djeci više nije moguće s tobom’, objasnio joj je problematiku.

24sata.hr