Samohrana majka tragično je umrla ostavivši za sobom 6 djece

Zanimljivosti

amohrana majka Jaclyn Michelle tragično je umrla ostavivši za sobom 6 braće i sestara bez roditelja.

Samohrana majka Jaclyn Michelle izgubila je život kada ju je udario vlak. Nakon ove strašne nesreće iza sebe je ostavila šestero djece u dobi od dvije do 15 godina.

Njezine sestre Amy i Samantha trude se brinuti o braći i sestrama bez roditelja i planiraju Jaclynin sprovod. Ali kao i većina nas, žive od plaće do plaće. Kad su Kyle i Jackie O s KIIS radija čuli za tu vijest, željeli su pomoći ovoj ožalošćenoj obitelji i obratili su se i svojim slušateljima.

Kyle i Jackie pozvali su Jaclynine sestre na radio kako bi ih ohrabrili, podržali i malo utješili dok su najavile da će donirati 10.000 dolara za pomoć u organizaciji pogreba.

Također su postavili GoFundMe stranicu kako bi i drugi mogli pružiti ruku pomoći. Dok su pričali o tragediji i stranici za donacije, linije za pozive brzo su se napunile drugima koji su željeli pomoći braći i sestrama bez roditelja. Jedan pojedinac po imenu Richard pozvao je u pomoć i zaprepastio sve svojom donacijom od 10.000 dolara.

Možda najdragocjenija donacija stigla je od majke koja je slušala program dok je vozila kćer u školu. Njezina kći željela je iskoristiti svoj džeparac za doniranje. Kako nevjerojatno suosjećajno i pažljivo!

Nije li to divno? Kada nastupi tama, smrt i tragedija, naša su srca prisiljena pružiti ruku i pomoći podnijeti teret. Poput svijeće u tamnoj noći, pružili su nadu dok ova dragocjena obitelj tuguje bez svoje majke.

saznajeno.info