PAO PRVI POLJUBAC U NOVOJ GODINI CECA SNIMLJENA U SVOJOJ KUĆI SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM

Region

Iako je najluđa noć uvek rezervisana za rad, Svetlana Ceca Ražnatović ne propušta priliku da momente kada je slobodna provede sa svojim najmilijima.

U petnaestoj epizodi “Ceca show” imaćete prilike da vidite i kako je Ceca svom unuku, malom Željku, priredila spektakularno iznenađenje prilikom otvaranja poklona.

Osim porodice i prijatelja, Ceca je okupila i grupu animatora obučenih u novogodišnje kostime, a vi ćete videti koliko je mali Željko bio oduševljen i kako se ponašao u društvu nepoznatih maskiranih ljudi.

Došla sam na ideju da prvog počastim i sebe i svoje prijatelje – kaže Ceca, koja je u svojoj kući okupila najmilije.

Mali Željko dobio je i svoj prvi muzički instrument, a dobra zabava koju je Ceca priredila u svom domu animirala je kako najmlađe, tako i one starije goste.

U jednom momentu, Ceca je i sama bila deo priredbe koji su priredili mađioničari Piksi i Zeka, pa je tako slučajno pao novogodišnji “poljubac” dok se izvodio trik sa karticom.

Prvi januar nije mogao da prođe bez šetnje gradom sa malim Željkom, a videćete kakva je i reakcija naroda kada se Ceca pojavi na javnom mestu sa svojom porodicom.

Nije izostalo ni smeha, dobre zabave, kao ni gomile prelepih poklona, a Ceca nije propustila priliku ni da se oproba u raznim mađioničarskim trikovima.

pulsonline.rs