Posle Mihine smrti, Arijana pokazala pravo lice: Evo šta sad misli o Srbiji FOTO

Region

Arijana Mihajlović objavom dirnula mnoge

Prošlo je više od dve nedelje od kako nas je 16. decembra napustio legendarni Siniša Mihajlović u 54. godini, nakon mukotrpne borbe sa leukemijom, a iza sebe je ostavio suprugu Arijanu, ćerke Virdžiniju i Viktoriju i sinove Marka, Miroslava, Dušana i Nikolasa.

Gotovo da ne prođe dan, a da se njegova deca i supruga ne prisete fudbalskog asa deleći fotografije i njihove porodične uspomene na društvenim mrežama. Ipak, među objavama supruge Arijane juče se našla i jedna iz Srbije koja je duboko dirnula mnoge.

Ona je objavila video snimak na kome umetnik Aleksej Kolasov u Beogradu crta mural posvećen Siniši Mihaljoviću, a mnogi su prokomentarisali da je ovim gestom Arijana izrazila poštovanje prema samom umetniku, ali i ljubavi i podršci koju u našoj zemlji ljudi iskazuju prema Mihajloviću.

Podsetimo, Arijana je prošle godine zajedno sa Mihajlovićem čestitala Božić svima, a jednom prilikom izjavila je da joj se više dopadaju Srbi nego Italijani.

Više mi se dopadaju Srbi nego Italijani. Italijani su mnogo pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučni su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili je samo moj suprug Siniša takav kako sam opisala savršenog muškarca Srbina“, rekla je tada ona.

hellomagazin.rs