Ugostitelj želi da plati popravku Srbima kojima su izbušene gume u BiH: Takvi uništavaju dobrosusedske odnose

Region

Brajlović kaže da su “Sarajlije uvek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvek dobrodošli u naš grad”

Ugostitelj Sejo Brajlović ponudio je pomoć Beograđanima čije su gume na automobilima izbušene u Sarajevu.

Kako se može videti na fotografijama i videozapisima koje su čitaoci ustupili Klix.ba, počinioci su ciljano izbušili gume na automobilima sa srpskim registarskim tablicama koje su se našle parkirane u Sarajevu.

Konkretno, radi se o dva automobila, jedan marke “Volvo” beogradskih registarskih oznaka i drugom marke “Dačija” sa registrarskim tablicama iz Novog Sada.

“Zbog ovakvih pojedinaca koji nam ‘uništavaju’ dobrosusedske odnose, osobama koje su došle da ostave novac u našem gradu, želimo da platimo kompletnu uslugu menjanja guma i balansiranja i na taj način da se ‘odužimo’ za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu, koji su nam dali poverenje, a broje se na hiljade u poslednjih mesec dana”, napisao je Sejo na svojoj Fejsbuk stranici, prenosi Klix.

Dodao je da su “Sarajlije uvek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvek dobrodošli u naš grad”.

“Ovi koji su ovo uradili, neka im ide na čast! Zamolili bismo oštećene osobe da nam se jave direktno u restoran i da ponesu sa sobom dokaz izveštaja o šteti i da odu iz našeg grada sa lepim sećanjima za novogodišnje praznike”, zaključio je.

Vest o izbušenim gumama na dva automobila sa srpskim oznakama u Sarajevu preneli su brojni srpski mediji.

(Telegraf.rs)